Angelika Sverdrup - Rosa sløyfe-løpet 2017 - Runner's World
Annonse

Angelika Sverdrup

Rosa sløyfe-løpet 2017

Da jeg begynte å interessere meg for løping startet jeg samtidig å lese masse om temaet og kom over personer som løp til inntekt for forskjellige veldedighetsformål. Jeg forsto ikke helt konseptet der og da (jeg var totalt novise på løpefeltet og visste ingenting om den verden). Jeg så ikke hvordan min løpetur kunne generere penger til et formål, men nå har det da endelig seget inn. Konseptet er genialt, en vinn-vinn situasjon både for den som løper og saken som blir støttet.

I fjor oppsto det første Rosa sløyfe-løpet i Norge, i Oslo for damer i alle aldre. Løpet skulle sette fokus på brystkreftsaken, og inntektene gikk til Rosa sløyfe-aksjonen

Brystkreft er den hyppigste kreftformen hos kvinner og rammer 3300 kvinner hvert år. Takket være forskning på behandling og tidlig oppdagelse overlever flere enn tidligere.   200 kr av startkontingenten din går til arbeidet mot brystkreft.

I år har Rosa sløyfe-løpet blitt utvidet til 6 forskjellige byer, noe som gjør at mange flere kan delta og bidra. I år har de også åpnet for menn. Dette er et løp for alle, uansett alder og kondisjon. Du kan gå, jogge eller løpe, det viktigste er at du blir med å stiller. Du får medalje uansett om du løper først i mål, går hele runden eller om du gjennomfører i rullestol.

Løpene er satt opp i følgende byer, distansen ligger på rundt 7 km:

Trondheim 1.10

Tromsø 7.10

Oslo 15.10

Haugesund 18.10

Bergen 19.10

Kristiansand 26.10

Jeg drar til Bergen og stiller med min mor på 71 år. Vi skal gå løypen på ca 7 km.

Vi håper på stor oppslutning og god stemning. Kanskje Rosa sløfe-løpet kan utvides til enda flere byer neste år? Håper vi sees!

Link til påmelding her


2017-09-27 14:58, visad 3172 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerAngelika Sverdrup

Interessen for løping våknet i mai 2014. Aldri drevet med løping tidligere. Jeg er fra Bergen og har bodd i Ålesund siden 2006, området har utrolig vakker natur. Jeg jobber som psykolog. Løping har blitt den store hobbyen både når det gjelder trening, løp, og å lese om temaet. Det har åpnet seg en helt ny verden for meg, som jeg håper jeg kan inspirere og formidle litt av til andre også. Blogg: www.angelikasverdrup.com Instagram: @angelikasverdrup Strava: Angelika Sverdrup

RSS-flöde

ArkivMest lest

EtiketterI bloggen

Mari WeiderMer


Hjerte mitt har knust i tusen biter to ganger siste årene. Første gang var da Andreas Dietzel ... [Läs mer]

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


|Sponset innlegg| Jeg husker da datteren min var ca 4 år, kom hjem fra barnehagen og sa: «mamma, si ... [Läs mer]

Eira TorsteinsenMer

Hei og god tirsdag! Det finnes løpere som løper fort og konkurrerer, men så finnes det også de ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser