Abelone Lyng - Jeg skal løpe Trysilrypa Terrengløp - Runner's World
Annonse

Abelone Lyng

Jeg skal løpe Trysilrypa Terrengløp

Da jeg fikk beskjed om at jeg var så heldig å skulle få være ambassadør for Trysilrypa 2017 gikk jeg i gang med forberedelsene med en gang. For meg er halve morroa med å delta i et løp selve veien til løpet. Planleggingen, researchen, det å sette seg mål og all treningen som skal til for å oppnå et resultat jeg vil bli fornøyd med er ting som gjør at jeg går rundt og gleder meg i tiden frem til selve løpet.

For meg starter all planlegging med en liste. Det er foresten en yrkesskade. De fleste sykepleierne jeg kjenner er avhengige av lister... uansett, min liste for Trysilrypa 2017 ser sånn ut:

- research (løypeprofil, vinnertider, vær og temperatur, hva sier andre som har deltatt før?, hvilke spesielle utfordringer byr dette løpet på?)
- mål (hvilket resultat ønsker jeg å oppnå? Hva kan jeg forvente av meg selv og hvilken tid ønsker jeg å komme i mål på?)
- treningsplan (hvordan bør jeg trene frem mot akkurat dette løpet?)
- utstyr (hvilket utstyr bør jeg ha for å være best rustet til dette løpet? Sko, klær og andre ting)
- praktiske ting (påmelding til løpet, barnevakt, transport til/fra, overnattingsalternativer osv)
- få med venninner, kollegaer og andre løpeglade jenter.

Som regel får listene mine flere og flere punkter etter hvert. Det kan jeg nesten garantere at vil skje med denne listen også etterhvert som jeg nærmer meg løpet. Men nå har jeg i hvert fall en plan klar sånn at jeg kan begynne.


2017-01-14 08:24, visad 4614 ggr

Kommentarer (0)

Kommentere


MerEivind Bye

Løper alt fra raske 5km til ultraløp. Trives best i skog, mark og fjell, (men innimellom finner du meg også på startlisten til helt flate asfaltløp). Løper for eventyrets skyld og alltid med et smil. Instagram: @abelonely

RSS-flöde

Arkiv


EtiketterI bloggen

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


| innholder sponsede produkter fra ASICS | Ny og hemmelig fødsel Jeg har tidligere sammenlignet ... [Läs mer]

Marthe K.M. LienMer


Hei!! Nå er det en stund siden jeg har skrevet her på bloggen. Det har skjedd vanvittig mye det ... [Läs mer]

Elisabeth BorgersenMer


På plass på Madeira og klar til å legge inn en siste innsats i treningen før årets første store ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser