Winterrun kommer til Trondheim - Runner's World
Annonse

Winterrun kommer til Trondheim

Løp: I februar 2018 kan du delta i Winterrun i Trondheim. Test vinterformen i februar på fem eller ti kilometer i en løype lyst opp av fakler og ildkurver.


Pressemelding fra Winterrun.

Winterrun arrangeres fra før i både Oslo og Bergen, og har på kort tid vokst fra et lite vinterløp til en stor folkefest. Seks år etter starten i Oslo blir Trondheim arena for det spektakulære løpet.

Winterrun er i dag en stor vinterfest i flere Skandinaviske byer. I Sverige arrangeres løpet i både Stockholm og Göteborg. 

Påmeldingen for Trondheim er åpen

Løypa i Trondheim

Løypetraseen innbyr til stor fart i vintermørke. Start og mål er på Ytre Kongsgård, på vestsiden av Nidarosdomen. Løypa går ned til Nidelva, deretter vestover nedstrøms elva til andre bru. Der krysses Nidelva og går medstrøms langs elvebredden. Løypa passerer under Elgeseter bru, og følger veien mot Gamle Bybru. Over bruen og deretter vestover langs elva tilbake til Nidarosdomen. Løypa er flat, med variert underlag som grus og asfalt. Løypa er 5 km. For 10 km løper man to runder.

Flotte premier

Winterrun premierer ikke bare de beste løperne. Det blir også premie til de mest lysende løperne. Både Icebug og Craft stiller med flotte premier. Gjør løpet til en fest med venner, kolleger og familie. Løp raskt eller kle dere ut og gå/jogg rolig. 

Påmeldingen for Trondheim er åpenKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser