Vil kjempe i toppen - Runner's World
Annonse

Vil kjempe i toppen

Løp: Fjorårsvinner Tina Knutsmoen gleder seg til utfordringene Råskinnet byr på, og håper å kunne kjempe i toppen i år også.


Annons

Tina Knutsmoen er blant favorittene når hun står på startstreken på Sognsvann lørdag 6. mai. De to siste årene har 18-åringen vunnet Råskinnet med overbevisende margin, og det frister selvsagt til gjentakelse.

– Jeg deltar på Råskinnet fordi jeg synes det er et morsomt løp som byr på andre utfordringer enn vanlige løp. Samtidig er det gøy å delta i andre konkurranser når det ikke er skisesong, forteller Knutsmoen, som også er aktiv langrennsløper og representerer Bækkelagets Sportsklub.

Nesodden-jenta har opplevd mye vær de årene hun har deltatt på Råskinnet. Senest i fjor ble det en tøff opplevelse da regnet hølja ned. Men ungjenta innrømmer at det er noe av det som gjør Råskinnet ekstra gøy.
– Det morsomste med Råskinnet er løypa, hvordan den er lagt opp og hvilke utfordringer man møter på som gjørme, myr og vann. Jeg synes det er et morsomt løp hvor man må slite skikkelig, sier hun.

Og med to seiere de siste to årene stiller hun selvsagt med ambisjoner også i år.

– Målet mitt er å løpe et godt løp hvor jeg kan være med å kjempe helt i toppen, avslutter Knutsmoen.Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser