Vil du være fartsholder på Oslo Maraton? - Runner's World
Annonse

Vil du være fartsholder på Oslo Maraton?

Liker du å motivere folk? Har du god fartsfølelse? Vi søker deg som vil være fartsholder på "10 for Grete" under Oslo Maraton med Team RW.


Annons

Å være fartsholder er overraskende gøy – det er motiverende å motivere andre. Som fartsholder har du det ærefulle oppdraget å lose løpere inn til ny pers. Du bør holde en jevn fart, du bør ha overskudd nok til å kommunisere om noen trenger en verbal dytt, og du må ha trua på at "tilhengerne" dine kan klare målet sitt. 

Vi søker deg som kan tenke seg å være fartsholder på 10 for Grete under Oslo Maraton lørdag 15. september.Sluttidene vi trenger fartsholdere til er følgende: 40 minutter, 45 minutter, 50 minutter og 60 minutter. Dette tilsvarer en kilometerfart på henholdsvis 4:00, 4:30, 5:00 og 6:00 minutter per kilometer. 

Som fartsholder på 10 for Grete får du automatisk innpass i Team Runner's World på løpsdagen – det inkluderer en goodiebag til en verdi av 400 kroner, samt at vi varmer opp sammen og kjører en race-prep med gode tips i forkant av løpet. Les mer om Team RW her.


Jeg vil være fartsholder på 10 for GreteKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser