Vi søker testere for Diadora Blushield - Runner's World
Annonse

Vi søker testere for Diadora Blushield

Produkter: Diadora har presentert sin helt nye tekniske Blushield. Nå kan du bli en av de aller første som får teste den nye skoen.


Diadora og Runner's World skal nå finne fire testpersoner for den nye Diadora Blushield. To kvinner og to menn. Vi ønsker at både du som har løpt mye og du som nettopp har startet med løping søker. Det du må gjøre er å fylle ut skjemaet nederst i denne artikkelen.

Verdi på skoene er 2.199 kroner.

Avansert løpesko
Diadora startet allerede i 1948 med produksjon av fjellstøvler, og har senere utvidet til et enormt stort sortiment innen løpesko, jobbesko, sportsklær og tilbehør for vinnere i alle aldre og for alle årstider.

Diadora Blushield har en revolutionerende ny teknologi som vil endre måten vi tenker omkring det å løpe på. Som mennesker er vi alle forskjellige, og derfor kommer det nok ikke som en overraskelse at de fleste mennesker ikke har symmetriske føtter. I tillegg har mange løpere en viss grad av overpronasjon.

Med Diadora Blushield presenterer Diadora en helt ny teknologi som skal løse denne utfordringen. Blushield-skoen tilpasser seg foten og retter opp der hvor det er behov for det. Det er en multifunksjons løpesko som gir god demping, samt at den tilpasser seg og reagerer på den måten du løper på. Med andre ord, en sko som passer til alle, uansett om du er nøytral løper eller har behov for støtte diverse steder på foten.

Diadora er sponsor av Sommernattsløpet 2017, og Blushield er en sko som passer perfekt for deltakere i løpet.

Søknadsskjemaet ligger nederst i artikkelen.

Vi må ha din søknad senest 15. mars Lykke til!

Alle som sender inn en søknad om å bli testløper og vinne skoene kan blir lagt til både Diadora og Runner's World nyhetsbrev. Du kan selv melde deg av når du mottar det første nyhetsbrevet.

Detta formulär kan ej längre fyllas i


Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser