Vårnytt for løpere - Runner's World
Annonse

Vårnytt for løpere

Produkter: Våren er rett rundt hjørnet. Trenger du nye sko eller en inspirerende tights? Her er et knippe produktnyheter for løperen.


Annons

Komfortabel mengdesko 
Nye Nike Air Zoom Vomero 12 er en behagelig løpesko, laget for å gi deg komfort over lange distanser. Mellomsålen består av Nikes myke Lunarlon-skum, et materiale som gir god støtdemping og lover lang holdbarhet. I tillegg ligger det Zoom Air-komponenter i mellomsålen, hvilket bidrar til enda bedre demping og gjør skoen responsiv mot underlaget. Innvendig er skoen ekstra polstret og myk.
Veil. pris: 1400 kr.
Tilgjengelig hos Torshov Sport Løp.
Vannavstøtende tights 
Årets nyhet fra 2XU heter Heat Compression Tights og er laget blant annet av bambuskull. Dette gir en mykere tekstil som har lengre levetid er vannavstøtende og har meget gode pusteegenskaper. Her har du tightsen som både gir deg fordelene med kompresjon og som samtidig har meget gode temperaturregulerende egenskaper. Dette er en god tights for trening og konkurranser under litt kjøligere forhold.


Les også: Vil du teste Columbia Montrail?Nøkkelplagget 
En langermet trøye er et nøkkelplagg i enhver løpegarderobe. Longsleeve Tee for dame og herre fra Salming er produsert i 100 % polyester. Coolfeel-funksjonen og fukttransporterende egenskaper holder temperaturen din på idealnivå under hele løpeturen. Tommelhull på ermene gir økt funksjonalitet og ergonomisk passform. Denne er perfekt til bruk både som den er eller som baselag på kaldere dager.
Veil. pris: 449 krLes også: Nytt og stilig for løperen


Løpejakke for ruskevær 
Element løpejakke fra Trimtex er en lett overtrekksjakke som er fasongsydd med en smal passform og som følger bevegelsene i treningsøkten. Jakka er laget i et mykt softshellmateriale som er elastisk og gir svært god bevegelighet og passform. Den er laget som en løpejakke og er dermed ergonomisk utviklet til det, men mange bruker den også til annen type trening som eksempelvis langrenn. Den har et stort ventilasjonspanel på ryggen og noen litt mindre under armene som gir god ventilasjon ved høyere aktivitet. Materialet ellers er vindavvisende og vannavvisende og jakka kan fint brukes i ruskevær. Ellers har den massevis av reflekspartikler trykket inn i stoffet på baksiden av jakka samt andre refleksdetaljer, noe som gir en ekstra synlighet i mørket. Treningsjakka har to glidelåslommer, enhåndsstramming nederst i jakka for individuell tilpasning, stormklaff som beskytter mot vinden, hakebeskyttelse, mykt fôr i kragen og mansjetter med tommelhull. Dersom du har litt lavere intensitet på løpingen eller har lett for å fryse, finnes også denne jakken i en fôret variant.
Veil. pris: 1299 krNye modeller, nytt dempingsmateriale 
Altra kommer nå med et helt nytt dempingsmateriale på to helt nye modeller. Det nye
materialet heter Altra EGO, og har bedre holdbarhet og er mer responsivt. En av de nye modellene som har dette nye dempningsmaterialet er Altra Escalante – en helt ny modell for asfalt. Passformen kan ligne en sokk og den har en strikket overdel. Den totale sålehøyden er på 25 millimeter, men har som alle andre Altra-modeller nulldropp. I tillegg til asfaltløping passer Escalante også til løping og konkurranser på grus. Modellen er designet for å forbedre løpesettet, tåspredningen, frasparket og den generelle komforten for foten.
Vekt: 232 g herre og 182 g dame. Veil. pris: 1599 kr


Danser mot vår 
Vårkolleksjonen fra Röhnsich med mint og blomstermønster heter Hannah, og består blant annet av Shape Hannah Run Long Tights med kompresjon. Tightsen er sømløs for ekstra komfort, og normal i livet. I tillegg har den refleksdetaljer for ekstra synlighet. Hannah Long Sleeve er laget av resirkulert garn. Plaggets har god fukttransport som holder deg tørr under treningen, og mesh-paneler for ekstra ventilasjon. Detaljer som reflekser og tommelhull er også med. Hannah Vest er et lett og stretchy plagg som er fint å bruke på litt kjøligere vårdager. Vesten består av 92 % polyester og hele 8 % elastan for god bevegelighet. En liten praktisk lomme med glidelås gjør at du enkelt kan frakte med deg nøkler og kort. Også vesten har refleksdetaljer.
Veil. priser
Tights: 999 kr, Long Sleeve: 749 kr, Vest: 849 krKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser