Vant du den nye Runner's World-jakka? - Runner's World
Annonse

Vant du den nye Runner's World-jakka?

Kom i gang: Vi fikk inn veldig mange svar og forslag til hvordan den nye Runner's World-jakka skal se ut, og nå har vi trukket ut en vinner.


Annons

Runner's World skal designe en ny treningsjakke, og vi ba om din hjelp til å finne den riktige fargekombinasjonen. Det ble sendt inn mange forslag, og en jakke stod frem som en favoritt. Det var jakke nummer tre på oversikten under. Den fikk 47 prosent av stemmene, mens jakke nummer 4 fikk 25 prosent, jakke nummer 2 17 prosent og jakke nummer 1 11 prosent.

I tillegg til stemmene kom det mange gode forsalg på detaljer som bør være på jakke, som reflekser og gule striper som gir bedre synlighet.

Vi trakk ut en person blant de som hadde stemt på vinnerjakken. Det var Maria Scherffenberg (24 år) fra Kolbotn. Hun stemte på jakke nummer tre, og ga samtidig denne tilbakemeldingen:

"Jeg synes jakken burde være en som synes og skiller seg litt ut. En vil vel vise "hvem man er". Tatt i betraktning at jakken er ment til både menn og damer, må det være en farge som står til stil for begge parter. Jeg kan se for meg at en orange farge ville vært perfekt. En frisk, lysende orangefarge. Detaljene kunne vært i rødt og hvitt. Jeg tror denne kombinasjonen ville vært veldig fin :)"

Maria har tidligere drevet med skiskyting, og er i dag, i følge hun selv, en i overkant aktiv hobbyløper som til stadighet smaker litt på det å kanskje satse.

- Jeg trener aktivt, og løper alt mellom 80-120km i uken. Foreløpig av ren lyst og såkalt "passion for running". Jeg har deltatt og deltar litt i konkurranser, men har ofte blitt satt tilbake av skader. Sist konkurranse, som dog var av en mer sosial type, var Ribbemaratonet i julen; løp distansen fra Löplabbet i Sandvika til Löplabbet i Ski. Fantastisk opplevelse og en flott arrangement. Ellers har jeg planer om en del konkurranser den kommende tiden. Det som kan nevnes (så fremt de betente leggene takler det) er Påskeharemaraton, kanskje Sentrunsløpet og Holmenkollstafetten SINGEL. Jeg elsker å løpe langt, understreker Maria.

I 2009 var hun med Grete og Jack Waitz sammen med Aktiv mot kreft til New York for å løpe New York Marathon. Dessverre hindret alvorlig sykdom henne i å kunne stille til start.

- Selvom jeg fikk en fantastisk minnerik opplevelse som tilskuer, så har var det sårt ikke å få løpe selv. Drømmen og et ønske - et stort mål - er å få gjennoppta den reisen igjen og selv kunne løpe. Det er et stort mål og ønske for meg. Foruten dette, så er målet med løpingen å bli den beste utgaven av meg selv som løper, og å samle mange mange flere flotte løpsopplevelser. Jeg har funnet en lidenskap i løping. En lidenskap som gir meg så enormt med energi og inspirasjon. For meg handler ikke løping i utgangspunktet å være bedre enn andre, men å realisere min indre lidenskap og få opplevelser jeg ikke ville fått uten løpingen, sier Maria.

Teknisk jakke
Jakken har en verdi på 999 kroner.Den er en Advance LZR Jacket fra Trimtex. Bruksområdene er løping, trening og oppvarming.

Jakken er teknisk og tettsittende med et vind- og vannavvisende materiale som gir god beskyttelse mot nedkjøling. Pustende materiale under armer og luftekiler i rygg gir gode ventilerende egenskaper. Elastiske innfellinger og smart kombinasjon av materialer sikrer meget god passform og full bevegelsesfrihet. Audio-pocket med glidelås på venstre arm. Refleksglidelåser gir sikker trening i mørket. Kroppsnær modell.

Det var jakke nummer tre som fikk flest stemmer.Kommentere
FlerAvstemning

Tror du at det er mulig for mennesket å løpe maraton på under to timer?

 
 
 

Vis resultat

I bloggen

Bulken og BettanMer

Nå vet ikke gutta helt hvor langt de har kommet i treningen sin. Sjekk ut episoden for uke ... [Läs mer]

Angelika SverdrupMer


Søndag 13. oktober gikk endelig Rosa sløyfe-løpet av stabelen i Ålesund. Været var strålende ... [Läs mer]

Marthe K MyhreMer


Mange snakker om det å være et talent og god allerede som ung. Andre beskrives som et ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser