Under Armour tar over Berlins stengte gater - Runner's World
Annonse

Under Armour tar over Berlins stengte gater

Den globale sportsgiganten tar over Berlins gater med banebrytende løpsaktiviteter i forkant av Berlin Maraton – og vi i Runner's World er med!


Under Armour vil i forbindelse med Berlin Maraton gjennomføre en grensesprengende aktiveringskampanje i den tyske hovedstaden. Gjennom kampanjen #RUNVERBOTEN arrangeres ulike aktiviteter innen sport, musikk og kunst før Berlin Maraton går av stabelen 24. september 2017.

De mange aktivitetene, som blant annet inkluderer gatekust og musikkopptredener, vil skje i området Moritzplatz i bydelen Kreuzberg. Programmet kulminerer i en foreløpig hemmelig og grensesprengende aktivitet på ukjent sted, den 20. september 2017.#RUNVERBOTEN har som mål å utfordre konvensjonelle løpsaktiviteter med mål om å gjøre alle atleter bedre, samt å gi dem den friheten og inspirasjonen de trenger til å forbedre sine resultat.

Kampanjen #RUNVERBOTEN ønsker å inspirere, provosere og engasjere. Det tyske ordet verboten, som på norsk betyr forbudt, ble hyppig brukt under andre verdenskrig og den etterfølgende muren som delte byens øst og vest. Den foreløpig uannonserte delen av #RUNVERBOTEN vil skje nettopp på et forbudt sted i Berlin.

Vi i Runner's World tar turen ned for å løpe sammen med Under Armour under mottoet Convention is the enemy of progress. Ordet convention forstås som noe "gammeldags", noe som blir gjort på den samme måten år etter år, uten at det blir utfordret – uten nytenkning eller flytting av grenser. 

Løping er for mange synonymt med frihet, og dette ønsker kampanjen å understreke. Gjennom #RUNVERBOTEN utfordres det konforme. Friheten til å kunne løpe når man vil, hvor man vil og hvordan man vil er viktig å verdsette. Finn din egen tilnærming – det finnes nemlig ingen fasit innen løping. Følg med på runnersworld.no, vår Facebook-side og vår Instagram-profil (runnersworldnor) for å få med deg fortsettelsen av dette spennende prosjektet!


Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser