#UARUNSOCIETYOSLO inviterer til ølhistorisk løpetur - Runner's World
Annonse

#UARUNSOCIETYOSLO inviterer til ølhistorisk løpetur

I samarbeid med Under Armour tilbyr Runner's World en leskende løpetur, som forener populærkultur i form av ølsmaking og bryggerihistorie med løping. Våg å utfordre det konforme – bli med og bli en del av #UARUNSOCIETYOSLO!


Under Armour lanserer nemlig denne våren et nytt og annerledes konsept kalt #UARUNSOCIETYOSLO – et løpefellesskap der hovedfokuset ligger på opplevelser av populærkulturell art. Første løp var et Ghost Run rundt festningsområdet, andre event – torsdag 19. april – blir en ølhistorisk løpetur langs Akerselva med ølsmaking etterpå!

Løping har ingen fasit
Under Armours budskap er at ingen skal kunne legge bånd på deg som menneske – som løper. Media og samfunnet generelt forteller oss hele tiden implisitt hvordan vi bør leve livene våre. Det samme gjelder kanskje treningen? "Slik bør du løpe", "så mye bør du restituere", "dette bør du spise". Dette er noe vi ønsker å utfordre gjennom #UARUNSOCIETYOSLO. Du skal kunne løpe på din måte!

Urbant fellesskap
Ved å trekke inn alt det urbane en hovedstad har å by på av impulser, kultur, geografi, arkitektur og forskjellige mennesker, skaper dette en fri og fargerik ramme – også for hvordan løpeturen kan se ut. Du er ikke nødt til å løpe akkurat dit skiltet "tursti" peker. En nøkkel til framgang kan like gjerne være ukonvensjonell nøkkel. Og ved å utfordre det konvensjonelle, får man muligheten til å uttrykke individualisme i et kollektiv som deler samme interesse – for aktivitet, urbanitet og kultur.

Kvalitet også på økta
Vi har fått med oss Performance Coach Melina Magulas fra Magnat Center til å lede løpeturen. Hun sørger for at det blir kvalitetsfylt, motiverende og akkurat passe utfordrende underveis.Om ølhistorisk løpetur
Frysja var det gamle navnet på den 8,2 kilometer lange elva som starter i Maridalsvannet og som renner ut i sjøen ved Bjørvika. I dag er den best kjent som Akerselva. Med sine 20 fosser, 45 bruer og mange minner om Norges industrielle revolusjon er dette et område med mye historie langs breddene.

Mange av de historiske vinklingene vi får servert underveis i løpeturen er knyttet opp til malt, humle, gjær og vann. Samtidig blir vi kjent med bryggeriene som har drevet sin virksomhet langs elva. Underveis legges det inn et par ølstopp for å forfriske ganen, hvor vi får lære litt om ølsmaking. Historien om øl- og drikketradisjoner i Norge presenteres også underveis.

Turen starter i Nydalen og avsluttes med en ølsmaking på Grünerløkka. Den guidede løpeturen og ølsmakingen gir en generell viten om øl gjennom deltakelse, praktisk prøving, historiefortelling og humor.Ølsmaking etter løpeturen
På ølsmakingen blir vi bedre kjent med øl fra ulike bryggerier. Ølguiden tar for seg temaer som historie, produksjon, øltyper og smaking.  Man lærer også om glassvalg, skjenking og serveringstemperatur.

Inkludert er også en smaksplanke med smaksprøver som passer godt til ølet vi får smake på, og som vil utgjøre gode smakskombinasjoner. Dette er et artig og fristende innslag, som dessuten viser hvordan øl og mat kan kombineres og påvirke hverandre.

Oppsummert:

  • Dato: 19. april
  • Klokkeslett: 17.30
  • Oppmøtested: Utenfor Nydalen Bryggeri og Spiseri, rett ved T-banestasjonen og Gullhaug torg i Nydalen
  • Ølhistorisk løpetur (90 minutt). To ølstopp med servering av alkoholfritt øl
  • Ølsmaking med smaksplanke (60 minutt).
  • Du får også: En goodiebag fra Under Armour til en verdi av 700 kr.
  • Kle deg godt, da det blir noen guidede stopp underveis i løpeturen. 
  • Totalpris: kr 750,- per person.

Meld deg på her: #UARUNSOCIETYOSLO inviterer til ølhistorisk løpeturKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser