#UARUNSOCIETYOSLO – en helt særegen løpsopplevelse! - Runner's World
Annonse

#UARUNSOCIETYOSLO – en helt særegen løpsopplevelse!

I samarbeid med Under Armour tilbyr Runner's World en helt unik løpetur, som forener populærkultur og løping. Våg å utfordre det konforme – bli med og bli en del av #UARUNSOCIETYOSLO!


Under Armour lanserer nemlig denne våren et nytt og annerledes konsept kalt #UARUNSOCIETYOSLO – et løpefellesskap der hovedfokuset ligger på opplevelser av populærkulturell art.

Utradisjonelt og urbant
Dette er første event i en serie på fire utradisjonelle og urbane løpsarrangementer i vår, alle med hvert sitt unike tema. I dette første eventet , som arrangeres torsdag 22. februar, får du muligheten til å dykke dypere inn i spennende historier fra hjertet av hovedstaden, samtidig som du får unnagjort løpeturen. Noe mer akter vi ikke å røpe, men vi garanterer at det blir gøy.

Løping har ingen fasit
Under Armours budskap er at ingen skal kunne legge bånd på deg som menneske – som løper. Media og samfunnet generelt forteller oss hele tiden implisitt hvordan vi bør leve livene våre. Det samme gjelder kanskje treningen? "Slik bør du løpe", "så mye bør du restituere", "dette bør du spise". Dette er noe vi ønsker å utfordre gjennom #UARUNSOCIETYOSLO. Du skal kunne løpe på din måte!Urbant fellesskap
Ved å trekke inn alt det urbane en hovedstad har å by på av impulser, kultur, geografi, arkitektur og forskjellige mennesker, skaper dette en fri og fargerik ramme – også for hvordan løpeturen kan se ut. Du er ikke nødt til å løpe akkurat dit skiltet "tursti" peker. En nøkkel til framgang kan like gjerne være ukonvensjonell nøkkel. Og ved å utfordre det konvensjonelle, får man muligheten til å uttrykke individualisme i et kollektiv som deler samme interesse – for aktivitet, urbanitet og kultur.

Kvalitet også på økta
Vi har fått med oss Performance Coach Melina Magulas fra Magnat Senter til å lede løpeturen. Hun sørger for at det blir kvalitetsfylt, motiverende og akkurat passe utfordrende underveis.

Splitter nye sko til de tre første
De tre første som melder seg på #UARUNSOCIETYOSLO 22. februar, får et par helt nye HOVR-sko fra Under Armour. Følg @underarmourscandinavia for å øke vinnersjansen ytterligere.

Mer info om første event av #UARUNSOCIETYOSLO:
Tidspunkt: Torsdag 22. februar klokken 17.45
Oppmøtested: Skyggesiden Bar, Christiania Torv
Lengde på løypa: ca. fem kilometer
Varighet på eventet: 90 minutter
Pris: 200 kr per pers.
Hva er inkludert i prisen: Valgfritt drikke, goodiebag fra Under Armour (verdi ca. 900 kr) samt en spennende og annerledes løpsopplevelse.
Bonus: Et par HOVR-sko til de tre første som melder seg på.

NB! Første event av #UARUNSOCIETYOSLO er utsolgt, men vi arrangerer tre nye events utover våren, så følg med! Kommentere
FlerAvstemning

Hvilken distanse gjorde du det best på denne sesongen?

 
 
 
 
 
 
 

Vis resultat

I bloggen

Marthe K MyhreMer


Hodet har veldig mye å si i forhold til hvordan vi har det, og hva vi gjør i hverdagen. Hvordan vi ... [Läs mer]

Bjørg Astrid JohannesenMer

For en tid tilbake fikk jeg dette spørsmålet: Hvorfor gidder du å bli med i de lange løpene når du ... [Läs mer]

Team RW RåskinnetMer

Med kun noen få dager kvar til startskuddet går av på Råskinnet er det mye følelser som er i sving ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser