Trysilrypa Terrengløp nærmer seg - Runner's World
Annonse

Trysilrypa Terrengløp nærmer seg

Løp: Den 8. september er det duket for ett rått og herlig jenteløp i Trysilfjellet. Finn frem terrengskoene og bli med.


Annons

Artikkelen er skrevet i samarbeid med Trysilrypa Terrengløp

Runner’s World Trysilrypa Terrengløp
er en del av det store arrangementet Trysilrypa, som går av stabelen i Trysil hver høst.
Dette er Norges største terrengarrangement for kvinner, og byr på fantastiske opplevelser i storslåtte omgivelser fra helgens start til slutt.

I år er Runner’s World stolt tittelsponsor av løpsklassene. Her kan du velge mellom to distanser: 13 og 6 km. Vi garanterer at uansett hvilken distanse du velger, vil du få en helt unik løpsopplevelse i Trysilfjellet sammen med oss den 8. september.Favorittstedet
Abelone Lyng er både Runner's World-blogger og Trysilrypa-ambassadør, og har brukt deler av sommeren til å løpe rundt oppe i Trysilrypas trakter.

– Jeg blir mer og mer glad i Trysil for hver gang jeg reiser dit. Det åpne landskapet med vakker utsikt uansett hvor du er, kombinert med fine og varierte stier for terrengløping gjør det har blitt til et av mine favorittsteder å løpe. Forrige gang hadde jeg med meg min venninne og medløper Lise, og viste henne rundt i Trysilrypa lang og kort løype. Vi hadde en helt super dag med løping, bading, og lunsjpause på toppen av Kvalptjernhøgda – det høyeste punktet på Trysilrypas 13 kilometer.Utfordrende og vakkert
Trysilrypa er kjent for sin fantastiske stemning og sine storslåtte omgivelser. Terreng-arrangementet samler flere tusen damer som heier hverandre frem. Trysilfjellet er kledt i høstfarger på denne tiden av året, og danner en vakker ramme rundt et tøft og teknisk terrengløp.

Selv om partier av traseen byr på utfordrende terreng, er dette likevel et løp for alle – uavhengig om du har løpt mye eller lite i terrenget tidligere. De to distansene, 13 og 6 km, gjør at alle vil finne en passende utfordring.

– Neste gang jeg skal løpe i Trysil kommer fjellet til å være pyntet i vakre høstfarger og forhåpentligvis er det ikke så varmt da at jeg blir fristet til å ta meg en dukkert underveis, for den 8. september har jeg lyst til å løpe raskt. Da er det nemlig Runner’s World Trysilrypa Terrengløp og sammen med mange andre spreke damer skal jeg utfordre meg selv til å løpe så fort jeg kan på fine fjellstier, opp og ned bakker, over steinurer, i myr og kanskje også litt gjørme. Dette har jeg gledet meg til helt siden september i fjor!

Påmelding til løpet her: Trysilrypa Terrengløp Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser