Årets beste løpesko - Runner's World
Annonse

Årets beste løpesko

Produkter: Se hvilken sko som ble kåret som vinner under verdens største sportsmesse, ISPO.


Pressemelding fra On.

ISPO er en internasjonal sportsmesse som arrangeres årlig. Her vises det frem nyheter på markedet, og priser kåres. Merket som tok storeslem i år er sveitsiske On, som du sikkert har lagt merke til grunnet utformingen av støtdempingsmaterialet i sålen. On vant hele tre priser i kategorien løp: Årets produkt, årets løpesko, samt anerkjennelse for Hybrid Shorts fra kolleksjonen On Performance Running Gear.En av de mest høythengende prisene er selvsagt årets produkt. Skoen som vant prisen i denne kategorien heter On Cloudflash – en konkurransesko som ikke en gang er lansert på markedet enda.
– Det som er unikt med Cloudflash er at den tradisjonelle yttersålen til On, med de individuelle Cloud-elementene, er festet rett på det tynne og fleksible laget kalt Speedboard. Dette betyr at skoen ikke har noen mellomsåle, hvilket gir et eksplosivt fraspark. Dette er hva vi kan kalle en løperevolusjon, sier co-founder i On, Olivier Bernhard, som også er tidligere verdensmester i duathlon. 

 

Det nyeste tilskuddet i Ons løpefamilie er skoen Cloudflow. Denne modellen vant prisen for beste løpesko i 2017/2018 under årets ISPO-messe. Cloudflow byr på god demping og særlig god respons i forfoten. Sålematerialet i Cloudflow gjør at foten beveger seg naturlig i den rullende bevegelsen fra fotisett til fraspark. Det var denne skoen Joavier Gomez brukte da han vant Ironman i Dubai i januar. Gomez er fem ganger verdensmester på Ironman-distansen 70.3.

Sist, men ikke minst valgte juryen ved ISPO å trekke frem Hybrid Running Shorts fra Ons aller første løpeklær-kolleksjon – Performance Running Gear collection – som ble lansert for kun åtte måneder siden.Du kan lese mer om Ons produkter HER.

Vi i Runner's World kommer selvfølgelig til å teste noen av On sine nyheter utover året. Følg med i magasinet ved å bestille abonnement HER.  Kommentere
FlerAvstemning

Hva synes du er mest interessant å lese om vedrørende løping?

 
 
 
 
 
 
 
 

Vis resultat

I bloggen

Maria SørbøMer

I den lille presentasjonen min under bildet her på bloggen har jeg skrevet at man får til å trene ... [Läs mer]

Anna Tien Nguyen-SkaretMer


Det sies at «smerte er illusjon, og illusjon er en drøm, og drøm er ikke virkelig». Hva tenker du ... [Läs mer]

Mari WeiderMer


...er fra den turen som har vært kjærest til meg iår og som jeg kanskje har fortalt minst fra. ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser