Tre skonyheter - Runner's World
Annonse

Tre skonyheter

Produkter: Salming, New Balance og Skechers er alle ute med noe nytt. Sjekk dem ut her!


Løp trygt med iSpike

iSpike Shoe er en prisvinnende nyhet fra Salming. En meget lett vinterløpesko med svært godt feste. Salming iSpike har Vibram Megagrip-såle med 13 pigger av tungsten karbid, en kjemisk binding som er dobbelt så sterk som stål. Skoens overdel både varmer og beskytter, og lesten er basert på Trail 5, Salmings prisvinnende terrengsko. Løp trygt gjennom vinteren! iSpike – ice is just another surface.

Stabilitet fra Skechers

Skechers Gorun Forza 3 er en lettvekts løpesko med støtte og stabilitet, takket være formstøpt hælkappe og en indre støttestropp. Yttersålen i gummi gir et godt grep mot underlaget. Skoen har refleksdetaljer – nyttig året rundt. Størrelse 37 veier 210 gram.

Versjon 9 av mengdefavoritten

Fresh Foam 1080v9 fra New Balance er en sko laget av løpere, for løpere. Med data innhentet av profesjonelle løpere er skoen designet med alt hva en løper trenger for milevis med komfort. 1080v9 er oppdatert med lasergravert midtsåle i Fresh Foam, som gir bedre demping enn alle modellene før den. Engineered mesh i overdelen gjør at skoen sitter godt på foten,  gummisålen har fargepunkter som indikerer hvor belastingen i løpesteget sitter, og i tillegg har skoen Ortholite innersåle som gir ekstra komfort hele dagen. Skoen har et drop på 8 millimeter og veier 294 gram.Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser