Tre dager løp, og så spa - Runner's World
Annonse

Tre dager løp, og så spa

Løp: Icebug Xperience på den svenske vestkysten er et av de flotteste etappeløpene som finnes. Etter løpet har du en bred palett av skjønne spa-opplevelser du bør unne dag.


I september kan du delta i det totalt 75 kilometer lange løpet Icebug Xperience, fordelt på tre etapper på tre dager. Icebug Xperience er for både de som vil gå, gå/løpe, eller kun løpe. Du kan med andre ord fullføre de totalt 75 kilometerne på den måten du selv vil.

Ramsvik Stugby & Camping ligger i hjertet av vakre Bohuslän, hvor Icebug Xperience har sitt utgangspunkt. Her åpner Runner’s World Camp Norway for andre gang. Her kommer vi til å bo i trivelige hytter nærme havet, og starten på første etappe skjer rett utenfor hyttedøra.

Les mer og registrer deg nå. Registreringen stenger 12. august: https://campnorway.runnersworld.no/

En dag eller to med spa

Etter Icebug Xperience kan du belønne deg selv med et av Västsveriges herlige spa-anlegg! 

I Västsverige finnes det Spa-anlegg for enhver smak. Du kan nyte både utendørs spa og herlige moderne innendørs-anlegg. Det finnes også et historisk sus over noen av spa-anleggene; de ble startet som kurbad, og tradisjonen holdes i hevd selv nå. Og så er det selvsagt beliggenheten: Mens noen spa ligger i vannkanten, ligger andre herlig bortgjemt lengre inn i regionen.

I Västsverige kan du lett kombinere spa-behandlinger med mange andre aktiviteter, men etter 75 kilometer i Icebug Xperience ønsker nok de flete å ta det ganske rolig.

Her er noen tips:

Hindåsgården Konferens & Spa

Strömstad Spa

Spa i Västsverige

Du finner flere tips og ideer her: vastsverige.com

Camp Norway

Du får en solid pakke når du booker din plass i Camp Norway. Transport til start og tilbake fra mål, frokost (der du kan ta med matpakke til lunsj under løpet), middager og foredrag. Det eneste som kommer i tillegg for deg er drikke til maten.

Les mer og registrer deg nå: https://campnorway.runnersworld.no/

Les mer om Västsverige her: https://www.vastsverige.com/Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser