Trådløst og trendy fra Urbanears - Runner's World
Annonse

Trådløst og trendy fra Urbanears

Produkter: Nå lanserer Urbanears hodetelefonen Stadion – det nyeste produktet i Active-kolleksjonen.


Pressemelding fra Urbanears

Stadion er et trådløst Bluetooth-
headset som leverer kvalitetslyd samtidig som den gir ultimat bevegelsesfrihet. Hodetelefonene sitter komfortabelt på hodet uansett treningsøkt.

Stadion er lett og fleksibel med en unik kombinasjon av elastiske spoler og EarClick teknologi. Dette gjør at den kan tilpasses alle hodeformer og sikrer at ørepluggene holder seg komfortabelt på plass. Tre knapper på baksiden av headsetet gir muligheten til å enkelt navigere i spillelisten, justere volumet eller ta imot samtaler. Hodetelefonene gir syv timers avspillingstid per opplading.

– Det kan være en utfordring å finne det riktige paret med hodetelefoner til trening som leverer musikken uten at det føles restriktivt. Med Stadion ønsket vi å fjerne så mange distraksjoner som mulig og skape noe som nesten blir en del av deg. Den er lett, det er ingen ledninger, ingenting som spretter. Det er bare en enkel, pålitelig passform du ikke engang trenger å tenke på, sier Oscar Axhede, Chief Evangelist og Co-founder i Urbanears.

Som alle hodetelefonene til Urbanears Active består Stadion av deler som er enkle å tørke av etter trening samt detaljer med refleks for trening i mørket. Hodetelefonene kommer i fargene sort, hvit, blå og korall. Prisen ligger på 999 kroner.Stadion er nå tilgjengelig online på urbanears.com og i utvalgte butikker.

Les også: Lanserer ny proteindrikk Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser