Test av Steigen løpesokker - Runner's World
Annonse

Test av Steigen løpesokker

Produkter: Fargeglad fukttransport med anti-gnagsårgaranti


Annons

Det skal først og fremst sies at det er sjeldent man blir glad av å ta på seg sokker – men det blir man altså med disse sokkene fra Steigen. Fargene oser energi og eufori, og vi løpesjeler er enkle nok til å la oss påvirke av den slags. Vintermørket føles litt mindre tungt i det du titter ned på føttene dine.

Australske Steigen selges via den norske nettbutikken Run4.no, som ifølge seg selv er
Norges minste nettbutikk, men store på service. Steigens sokker er unisex og one size – det er noe vi kan like. Hvem orker egentlig å skille på kjønn og størrelser i en kaotisk løpeheim? Om du skulle ende opp med én neongul og  én sjokkrosa sokk – så spiller ikke det ingen rolle fra eller til.Sokkene finnes i mange ulike farger og med fire ulike lengder på strømpeskaftet. De er
produsert i en tynn nylon- og lycrablanding som føles myk og luftig på foten. Hemligheten bak denne blandingen er at Lycraen ikke er en kinesisk kopi, hvilket ofte forekommer, men ekte italiensk Lycra. Sokkene er håndsydde med doble sømmer i tærne – men sømmene er helt umerkelige. Hælpartiet er gjort noe bredere, slik at selv ankelsokkene (zero) sitter som støpt gjennom hele løpeturen. Dette var en positiv overraskelse. Stoffet i sokkene er så mykt og elastisk, så du forventer nesten at sokken kommer til å skli av, hvilket den altså ikke gjør. Ifølge Steigen har de med disse sokkene også eliminert faren for gnagsår – skulle du mot formodning pådra deg noe slikt, får du pengene tilbake eller et nytt produkt. Altså en anti-gnagsårgaranti.Sokkenes fukttransport er virkelig god, og de tørker fort hvis du blir våt underveis på løpeturen. Kan fint brukes flere dager på rad, hvis du har glemt å vaske klær og ikke har lyst til å ty til bomullssokker.

Hvis du er på leting etter en sokk som også bidrar med litt demping eller polstring, så finnes det antakelig bedre alternativ, da Steigen-sokkene er heller tynne i stoffet. Men, hvis du liker sokker som gir deg god kontakt med skoen og underlaget i tillegg til å lyse opp hverdagen din, så er Steigen noe for deg.

Steigen løpesokker koster 120 kroner per par og fåes kjøpt HER.Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser