Test av Plantronics BackBeat Fit - Runner's World
Annonse

Test av Plantronics BackBeat Fit

Produkter: Bluetooth til øret = frihet på løpeturen


Annons

Jakten på de perfekte hodetelefonene er ikke enkel, selv om produktene blir bedre og bedre. Kombinasjonen av god lyd, komfort og praktisk design er det få som har fått til. Plantronics BackBeat Fit kommer ganske nære.

Digg med trådløst 
Trådløse ørepropper er vel bortimot den mest optimale løsningen hvis du ønsker å unngå ledningkrøll når du løper. Ett problem mindre resulterer i en enda friere og bedre løpetur.
Fordeler med BackBeat Fit er at de er fleksible, og dermed kan foldes sammen slik at de tar liten plass i lommen eller i vesken. Hodetelefonene er svette- og vannavvisende, hvilket er ganske essensielt i treningssammenheng. Dette gjør også at du slipper å bekymre deg hvis det kommer en regnskur under økta. I tillegg er BackBeat Fit refleksbelagt, så hvis du ikke hører bilen, så ser den i kanskje deg deg. Hodetelefonene har innebygd mikrofon og kan også brukes til å ta imot samtaler. Det følger med et armfeste med plass til mobilen. 

Les også: Test av FitBit Charge 2

Lang levetid
BackBeat Fit har en batteritid som gir opptil åtte timers lyttetid hvis du fullader den. Hodetelefonene responderer også fint på hasteoppladninger – ett kvarters lading gir én time med musikk til løpingen. Det er fort gjort å glemme å lade alle dupedittene regelmessig, så det er et pluss at disse faktisk overlever noen dager i bagen, og fortsatt er klare til dyst når du ønsker å bruke dem.

Sitter bra for løpetrening
Plantronics BackBeat Fit har mange kjekke egenskaper som gjør de gode til trening, både ute og inne. På vinterstid, under buff'en eller lua, merkes de nesten ikke mens man løper. De sitter godt, faller ikke ut av øret. Passformen er dog ikke for alle – den bør testes for ditt øre og din hodeform. BackBeat Fit har enkle knapper til å styre av og på, lyd og til svare på en samtale – hvis man ønsker det mens man pusher treningsøkten.

Vi opplever at hodetelefonene gir en grei lyd – mer enn høyt nok, men ingen definert dybde der bassen kommer godt frem. Men med trafikk rundt seg er kanskje det ikke det primære?
Veiledende utsalgspris: 1295 kr.

Les også: Test av Suunto Spartan Ultra Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser