Tar løpeskoen til nye høyder - Runner's World
Annonse

Tar løpeskoen til nye høyder

Revolusjonerende nyheter på gang i løpeskoindustrien!
– Noe lignende har vi aldri sett maken til, sier Runner's Worlds testpanel.


– Når denne skoen lanseres vil en maraton på under to timer være i boks, det er det ingen tvil om, utbryter en av testløperne i RWs testpanel etter å ha løpt noen runder med den banebrytende skoen på føttene.

Utenfor tid og rom
Vi har blitt loset inn på et avsperret område som minner mer om en sikkerhetskontroll på en flyplass. Mobiler og kameraer må bli liggende på utsiden, alle signerer taushetserklæringer. Det råder en alvorlig og spent steming i innendørshallen vi har til rådighet, men ingen ting på utsiden kan røpe at en grensesprengende oppfinnelse blir avduket for aller første gang her inne.

Fysikk og kvantemekanikk
Produsentene og utviklerne bak skonyheten, et team hovedsakelig bestående av fysikere og forskere innen kvantemekanikk – har kun invitert noen få løpeskokjennere fra rundt om i verden, og vi er av de heldige. Vi kan si så meget at det definitivt er noe spennende og nytt på gang, men så veldig mye mer enn det får vi streng beskjed om ikke å røpe. Produsentene bak skoen ønsker foreløpig å være anonyme, og det er kun et par hundre skopar som er produsert – kun for testing – før denne nyheten lanseres om få uker. 

Ormehull + løpesko = sant?
Når det gjelder skoens utforming, har vi fått tilatelse til å beskrive noen av dens funksjoner:
Ifølge Einsteins relativitetsteori er tid relativ og avhengig av hastighet. Dette er grunnpillaren i skoens utforming. Her har teamet av fysikere funnet atomer fra såkalte ormehull i verdensrommet, og brukt disse i utformingen av mellomsålematerialet. Så fort du får på deg disse skoene vil du føle at tid og rom opphører, og ordet hastighet får en helt ny dimensjon. 

Følg med fremover, lanseringen er ventet å skje den 11. april, som markerer at det er 48 år siden Apollo 13 ble skutt opp i verdensrommet. Kommentere
FlerAvstemning

Hvilken form for fartstrening liker du best?

 
 
 
 

Vis resultat

I bloggen

Anders Storhaug HeenMer


Det modifiserte sitatet stammer fra Runners’s World- redaktør Sara Pedersen i en oppmuntrende ... [Läs mer]

Angelika SverdrupMer


Oppe i fjellene på Gran Canaria er det skjult en helt egen fantastisk verden med et utall stier og ... [Läs mer]

Marthe K MyhreMer


Hodet har veldig mye å si i forhold til hvordan vi har det, og hva vi gjør i hverdagen. Hvordan vi ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser