Suunto lanserer ny GPS-sportsklokke - Runner's World
Annonse

Suunto lanserer ny GPS-sportsklokke

Produkter: Det finske sportsklokkemerket Suunto lanserer nå Suunto 5, en GPS-sportsklokke med intelligente funksjoner og 40 timer batterilevetid.


Pressemelding fra Suunto

Nye Suunto 5 er utviklet for å fungere som din intelligente treningspartner, og skal hjelpe dedikerte mosjonister med å finne sin optimale treningsrytme. Klokken er utviklet og testet under tøffe nordiske forhold for å takle alle utfordringenen naturen byr på, samtidig som den er enkel å bruke. Den nye sportsklokken inneholder dessuten mange smarte funksjoner, samlet i et kompakt design.

Treningspartner med høy IQ: Suunto 5 logger kondisjonsnivå og tilpasser den personlige treningsveiledningen etter brukerens progresjon og mål. På samme måte som en trener, oppfordrer klokken til restitusjon eller bidrar med motivasjon for å oppretholde eller forbedre brukerens resultat. Klokken logger også stress og søvndata, så brukere kan være sikre på at de er nok restituerte og klare for neste økt.


Står distansen, hver gang: Kombinasjonen av 40 timer lang batterilevetid og intelligente batterimoduser lar brukerne presse seg selv, uten å bekymre seg for at klokken skal gå tom for batteri. Denne intelligente klokken lærer seg brukerens treningsmønster, og sender ut påminnere om lading i god tid før neste økt. Takket være de over 80 skreddersydde sportsmodusene kan brukere få relevant statistikk, uansett hvilken aktivitet de velger.


Optimalisert for utveksling av treningsdata: Suunto 5 er optimalisert for at aktive mennesker skal kunne dele treningsinspirasjon med hverandre. Gjennom Suunto appen kan brukere av Suunto 5 utforske nye stier og ruter på klokken, via Heatmaps. Heatmaps viser hvor og hvilke ruter folk velger når de trener, og inspirerer til nye utfordringer og utforskning. Noen av verdens mest populære sportsapplikasjoner, som Strava, TrainingPeaks og Relive er koblet opp til Suunto appen, så brukere kan få mer ut av øktene sine og enkelt dele sine treningsresultat via sosiale medier.


Suunto 5 er ikke utviklet kun for å prestere, den har og et elegant design, med en robust innfatning i rustfritt stål. Suunto 5 kommer i fire ulike varianter – All Black, White, Burgundy Copper og Graphite Copper. Klokken er tilgjengelig hos utvalge forhandlere fra og med 4 juni.Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser