Start dagen med #Craftmorningrun - Runner's World
Annonse

Start dagen med #Craftmorningrun

Løp: En perfekt start på dagen med løping, frokost og gavedryss. Bli med oss og løp den første fredagen i hver måned, året rundt!


Artikkelen presenteres i samarbeid med Craft.

Den første fredagen i hver måned – gjennom hele året – arrangerer Craft og Runner's World en trivelig og tidlig løpetur etterfulgt av deilig frokost.

Meld deg på via skjemaet nederst i denne artikkelen. Og husk, det er gratis!

Påfyll og premier
Noen av samlingene vil bli krydret med faglig innhold fra Crafts ambassadører, og det vil bli premier til de mest trofaste morgenløperne gjennom et helt år. Møter du opp seks ganger vinner du et flott Craft-produkt, og er du der alle 12 gangene vinner du en skikkelig bra premie fra Craft.

Sjekk ut Facebook-eventet til #craftmorningrun her...

Hvor og når
Oppmøtested er Craft sine kontorer i Karenlyst Allé 5 på Skøyen, klokken 06.45 den første fredagen i hver måned. Løpeturen blir ute på vakre Bygdøy, og vi har fartsholdere for alle nivåer. Etter løpeturen samles vi til frokost hos Craft og det er muligheter for garderobe og dusj hos ElLXIA i nabobygget.

Alle kan være med
Selv om du ikke bor i Oslo-området, kan du likevel vinne flotte premier. Legger du ut et løpebilde med emneknaggen #Craftmorningrun før klokken 08:00 om morgenen på løpsdagen, er du med i trekningen av motiverende Craft-produkter.

Slik melder du deg på
Hvis du skal være med på #Craftmorningrun for første gang, benytter du deg av påmeldingsskjema nederst. Hvis du har vært med tidligere, trykker du bare "skal" på eventet på Facebook.


La oss gjøre 2018 til et herlig løpeår! Håper vi ser deg på #Craftmorningrun!

Jeg er med på #CraftmorningrunKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser