Solbriller for den aktive - Runner's World
Annonse

Solbriller for den aktive

Nytt solbrillemerke på det norske løpemarkedet: goodr!
Pressemelding fra run4.no

Disse solbrillene ser kanskje ut som fargeglad streetwear og gir assosiasjoner til 60-tallets damebriller, Wayfare-briller, eller beachparty med den oppblåsbare flamingoen – men det er altså en lett løpebrille med alle egenskapene en løper ser etter.

Vekt og passform
Goodr er et innovativt solbrillemerke utviklet spesielt for deg som løper, sykler, golfer – rett og slett er aktiv! De er lette og Goodr sin «Cat tongue technology» sørger for at de sitter som støpt, selv på afterrun og afterski!

If you show up and run, you are a runner
Med en vekt på kun20–22 gram, polariserte glass, unisex-design og en drøss av farger og velge mellom, kan alle finne en favoritt.

Goodr’s visjon er at du skal eie utstyret og ikke omvendt. Helt enkelt sier de «If you show up and run, you are a runner…your time and distance are just numbers.»


Beate Paulsrud og Jeanette Aurdal Homberg Aarstad var både fornøyde med innsatsen, medaljene og brillene etter Oslo Maraton. De har på seg modellene SQUAWK! SQUAWK! MUTHA FLOCKAS! og DONKEY GOOGLES

Komplett fra topp til tå
Det er nettstedet run4.no som selger goodr-briller i Norge. Dette er også den eneste norske leverandøren av STEIGEN-løpesokker.

– Jeg har lett lenge etter et produkt som kan komplettere STEIGEN, og nå er jeg helt sikker på at du kommer til å føle deg komplett, du også – fra topp til tå, sier driver av run4.no, Torbjørn Kvam.

Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser