RW-spaltist Janicke med seier og løyperekord i Nederland - Runner's World
Annonse

RW-spaltist Janicke med seier og løyperekord i Nederland

Janicke Bråthe har foreløpig seks spennende løp på blokka i år. Det første ble uten tvil en suksess.


Annons

Runner's World-spaltist Janicke Bråthe er en av de mange som bare skulle løpe én maraton. Ikke sant. Vi vet alle hvordan det går med den typen løpere. I de aller fleste tilfeller blir det gjerne et løp til. Og enda ett, og så videre. Slik gikk det også for Janicke, som skal bruke 2019 på å nå 50 maraton. 

Veien mot 50 maraton
Her er et utdrag fra hennes første spalte i år:

"Stikkordene for 2019 er nytt og annerledes. Seks lange løp og tilhørende helgeturer – alene, med jobben og med ulike konstellasjoner av venner – er lagt i kalenderen: Two Rivers Marathon i Nederland, Paris, Edinburgh og Göteborg Marathon, Lidingöloppet og Firenze Marathon. Kun ett er løpt tidligere. I tillegg blir det kryssing av Skottland på tvers. Distanse- og tidsmessig bare en tredjedel av Tvers over Norge-prosjektet, men heftig uansett. Og på toppen av det hele er det duket for jubileum, for når målstreken krysses i Firenze har sannelig det eneste ene maratonløpet jeg skulle gjennomføre blitt til femti."

Hele teksten finner du i Runner's World-utgaven som er ute nå.


Alle foto: Gijs vsn Tuijl

Inspirerende lesning
Og nå er Janicke altså ferdig med første punkt på lista: Two Rivers Marathon i Nederland. Det som skulle bli en rolig og hyggelig (ikke sant...) løpetur endte med seier og løyperekord – og en strålende tid, tross mye motvind.

La deg både imponere og inspirere av løpsrapporten på Janickes blogg lettbent.com.Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser