Running World Cup på Strava - Runner's World
Annonse

Running World Cup på Strava

Er du klar for å representere Norge i en verdensomspennende konkurranse?


Pressemelding fra Enertor

Hvem har vel ikke drømt om å representere landet sitt i en verdenscup? Den 12. november starter den aller første Enertor Running World Cup som varer en hel uke. Konspetet er enkelt: Alle kilometer du loggfører på Strava i løpet av verdenscup-uka bidrar til Norges sammenlagtplassering i cupen. Det spiller ingen rolle hvor langt eller hvor fort du løper – alle kilometer teller for at Norge som løpeland skal kunne klatre på resultatlista.205 konkurrerende land
Enertor Performance Insoles er en såleprodusent som tilbyr innovative innleggssåler som forebygger løpeskader. Nå har de teamet opp med løpesamfunnet Strava i Enertor Running World cup.

Hele 205 nasjoner er med i cupen, og hvert land har løpende influencers som kapteiner. Disse lagkapteinene skal motivere løperne i sitt respektive land til å legge inn en ekstra innsats så lenge cupen pågår.

Dette er lagkapteinene
Jamaicas kaptein er ingen ringere enn Enertor-profil Usain Bolt. I Norge er de to flotte ultraløpere som skal oppmuntre landets løpere til å delta: Kaptein Magnus Thorud og visekaptein Even Nedberg.
– Uansett hvor langt eller fort du løper, løper du for Norge. Logg inn på, eller registrer deg på Strava, oppfordrer Kaptein Magnus Thorud på sin Instagram-konto.

       Visekaptein Even Nedberg
Kaptein og visekaptein for det norske laget: Magnus Thorud og Even Nedberg

Påmeldingen har startet
Påmeldingen for Enertor Running World Cup 2018 har startet på Strava, og konkurransen er offisielt i gang fra 12. november til 18. november. Bli med og vis resten av verden hvor spreke vi norske løpere er!

Les mer om cupen her: Enertor Running World Cup

Heia Norge!Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser