Runner's World tilbyr komplett opplegg rundt Trysilrypa Terrengløp - Runner's World
Annonse

Runner's World tilbyr komplett opplegg rundt Trysilrypa Terrengløp

Løp: Startplass i Norges største terrengløp for kvinner, pastaparty kvelden før og bankett etter løpet! Sikre deg en plass her!


Runner's World Trysilrypa Terrengløp er en del av det store arrangementet Trysilrypa, som arrangeres i Trysil 6.–9. september. Dette er Norges største terrengarrangement for kvinner, og byr på fantastiske opplevelser i storslåtte omgivelser fra helgens start til slutt. I år er Runner's World stolt tittelsponsor av løpsklassene, og tilbyr en komplett løpepakke til deg som ønsker en helg med fysiske utfordringer i krevende terreng, faglig påfyll, masse sosial moro og deilig mat!

Vårt opplegg strekker seg fra 7. til 8. september, men det skjer ting hele helgen i Trysil, for de som ønsker å være der lenger.

Meld deg på her: Runner's World Trysilrypa Terrengløp

Ta del i et herlig løpefellesskap
Bestiller du startplass kombinert med RWs løpepakke vil du oppleve samholdet og spenningen sammen med de andre løperne, i tillegg til at du får den optimale forberedelsen og avslutningen på løpet.

Dette er hva pakka inneholder:

  • Startplass i Runner's World Trysilrypa Terrengløp – enten 6 eller 13 km
  • Motiverende Racebrief med løypegjennomgang og terrengtips fra RW
  • Pastaparty fredag kveld – den perfekte carbloadingen
  • Tilgang til dusj inne på Kulpen SPA etter løpet
  • Festfylt premieseremoni 
  • Velfortjent bankettlunsj

Pris: Kun 1150,-

Meld deg på her: Runner's World Trysilrypa Terrengløp

Perfekt oppladning kvelden før
Som en del av Runner's World sin løpepakke får du og venninnegjengen ta del i en perfekt oppladning kvelden før løpet. Etter at dere har hentet startnummer og fått en motiverende løypegjennomgang med tips og triks til løpet, er det duket for pastaparty hos Radisson Blu Mountain Resort i Fageråsen. Denne middagen arrangeres eksklusivt for løperne, og vil bestå av deilige pastaretter med gode smaker.


Hvorfor nettopp pasta?
Karbohydrater er den beste formen for "drivstoff" under trening og konkurranse, og pasta er en god kilde til karbohydrater, samtidig som det er lett å fordøye, og tas lett opp i kroppen. Hvis glykogenlagrene dine er fylt opp tilstrekkelig, vil du kunne opprettholde en høyere intensitet over lengre tid, kontra hvis du står på startstreken med tomme glykogenlagre. Glykogenlagrene finnes i musklene og i leveren. Karbohydratinntak dagen før en konkurranse bidrar til påfyll i glykogenlagrene i musklene. Dette går ofte under navnet carbo-loading. Fyller du i tillegg på med noe karbohydratrikt i timene før Runner's World Trysilrypa Terrengløp, altså på selve løpsdagen, bidrar det til påfyll i glykogenlagrene i leveren. Dermed vil du være godt rustet til å yte maks!

Les også siste blogginnlegg fra Runner's World-blogger og Trysilrypa-ambassadør, Abelone her: Bli med på Trysilrypa!Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser