Runner's World med ny bok: 501 løpetips - Runner's World
Annonse

Runner's World med ny bok: 501 løpetips

For å feire den nye boka trekker vi nå ut tre stykker som vinner 501 Løpetips. Se smakebiter på innholdet og delta i konkurransen her.


De siste årene har Runner's World gitt ut flere bøker. I år er turen kommet til boken 501 Løpetips. På 130 sider har vi samlet inn nyttige tips innenfor åtte kapitler. 

Du kan vinne boka
Nå gir vi deg muligheten til å vinne boka. Vi gir bort tre eksemplarer av 501 Løpetips. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å melde deg på Runner's Worlds nyhetsbrev og godkjenne GDPR. Vi trekker ut tre vinnere den 15. februar.
Meld deg på nyhetsbrevet og vær med i trekningen her: Runner's World nyhetsbrev

Alt om løping
De innledende kapitlene tar for seg hvordan du blir en løper og hvordan du jobber deg opp til å distansen. Deretter avanserer boken videre med kapitler som tar for seg fartsutvikling, restitusjon, skadeforebygging, styrketrening og konkurranseforberedelser.

Noe for alle
Vi har gjort vårt ytterste for å dekke alle temaene så bredt som mulig, slik at du, uansett nivå, kan dra nytte av tipsene. Boka inneholder alt fra smarte små tips som kan gjøre løperhverdagen lettere, til konkrete treningsprogram og øktforslag, både innen styrke, uttøyning – og selvfølgelig løping.

Boka selges i Runner's World Shop og koster 179 kroner.

Her er noen smakebiter på innholdet:

Du kan vinne boka ved å melde deg på Runner's World nyhetsbrev.Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser