Pengepremie for ny løyperekord - Runner's World
Annonse

Pengepremie for ny løyperekord

Løp: Sommernattsløpet arrangeres for tredje gang i Oslo lørdag 16. juni. Med rask og flat løype håpes det på gode tider.


Annons

Startskuddet for Sommernattsløpet går klokken 22.00 lørdag 16. juni. Dette er tredje gang løpet arrangeres, og både forholdene og premieringen ligger til rette for at løyperekorden blir tatt. 

Et løp for alle
Premien for ny bestetid på den kontrollmålte 5-kilometeren er på 2500 kroner både for herrer og kvinner. Dette gjelder kun for beste tid hvis flere løper under nåværende rekord.

Løyperekorden i både herre- og kvinneklassen ble satt i 2016 og lyder som følger:

  • Asbjørn Ellefsen Persen, IK Tjalve: 14,47 min
  • Julie Alexandra Wahr-Hansen, Lyn: 18,05 minLøyperekordinnehaverne i herre- og kvinneklassen; Asbjørn Ellefsen Persen og Julie Wahr-Hansen


I fjor var Julie Aspesletten fra Lillehammer nærme rekorden da hun løp på 18,11. I år håper arrangøren at noen kanskje vil klare å krype under 18 minutter i kvinneklassen. 

– Samtidig ønsker vi å understreke at dette er et løp for absolutt alle. Alle kan klare en 5-kilometer, og Sommernattsløpet passer fint både for topp og bredde. Et løp langs havnepromenaden i solnedgangen med Afterrun etterpå – det finnes ingen bedre måte å tlibringe lørdagskvelden på, sier arrangementsansvarlig Geir Jarle Bjørneng i Springtime Event.

Deltakerrekord også?
Foreløpig er det 638 deltakere påmeldt som skal teste farten førstkommende lørdag. I fjor var det 645 løpere som fullførte, så det ligger også an til ny deltakerrekord. Traseen er på to runder a 2,5 kilometer langs havnepromenaden mellom Vippetangen og Operaen i Oslo Sentrum. Sommernattsløpet arrangeres også i Bergen, den 30. juni.

Mer info og påmelding her: Sommernattslopet.noKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser