Påmeldingsrekord i Nightrun - Runner's World
Annonse

Påmeldingsrekord i Nightrun

Løp: Det nærmer seg 700 påmeldte til årets SILVA Nightrun. Løpet der du med hodelykt skal løpe etter reflekser i skogen.


I fjor var det rundt 200 påmeldte til løpet, og nå er antallet mer enn tredoblet. SILVA Nightrun har blitt et populært og annerledes høstløp. Dette er løpet for både de med konkurranseinstinkt og de som ønsker en ny heftig opplevelse. Det er mørkt, du har hodelykt og løypa er merket med reflekser. Underlaget er grus og sti.

Meld deg på SILVA Nightrun her...

Det er Runner's World og SILVA som står bak løpet, og grunntanken er å få flest mulig ut med løpesko også når det er mørkt.

Les også: Løpefest i mørket

Dette skal være spennende, og en utfordring for alle som deltar. Mange synes det er skummelt ute i skogen etter at solen har gått ned. Med en hodelykt åpner det seg veldig mange muligheter, og det er ingen grunn til å bli inne. Det er en trygghetsfølelse å løpe sammen med andre, og i dette løpet får du virkelig gjort det.

Les også: Den ultimate hodelyktguiden

Torsdag 9. november klokken 18.00 går startskuddet for SILVA Nightrun. Start og mål er ved idrettsbanen til Norges Idrettshøgskole i Oslo. Løypa går i skogen ved Sognsvann, og måler 9 kilometer. Refleksene langs løypa lyser godt opp når du treffer de med lyset fra hodelykten. Hodelyktleverandøren Silva stiller med erfarne folk som vil hjelpe deg med gode tips til å løpe med hodelykt. De kan også tilpasse hodelykten for deg hvis du vil låne og teste en av de nyeste Silva-lyktene.

Meld deg på SILVA Nightrun her...Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser