Oslo Maraton med to nyheter for 2018 - Runner's World
Annonse

Oslo Maraton med to nyheter for 2018

Løp: Etter et godt resultat i 2017 tar nå en ny daglig leder over stafettpinnen – og apropos stafett, en helt ny lagøvelse blir å finne på programmet neste år.


Annons

Pressemelding fra Oslo MaratonMay Britt Dørum-Persen tar over som daglig leder for både SK Vidar og Oslo Maraton AS. Tidligere daglig leder i Oslo Maraton og Sportsklubben Vidar, Karen Kvalevåg, gikk til stillingen Generalsekretær i NIF 1. oktober 2017.  May Britt Dørum-Persen har en lang karriere blant annet som økonomidirektør i et av Norges ledende advokatfirmaer bak seg.  Dørum-Persen tiltrer stillingen som daglig leder 23. november 2017.

Fornøyd styreleder
– Vi er veldig fornøyde med å få May Britt med på laget. Karen Kvalevåg gjorde utrolig god innsats, og fikk snudd på arrangementet slik at BMW Oslo Maraton gikk med godt overskudd etter årets avvikling. Vi er sikre på at May Britt vil gjøre en like god innsats og kan løfte både arrangementet og Sportsklubben, sier styreleder i Oslo Maraton, Anne Grethe Solberg.

Store ambisjoner
BMW Oslo Maraton handler om å motivere til god folkehelse, med glede og mestring i sentrum. Dette er en folkefest med distanser for alle nivåer og ambisjoner. Et overskudd i Oslo Maraton AS går tilbake til SK Vidar, slik at klubben kan tilrettelegge for trening til sine utøvere.

– Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på oppgaven med å videreføre den suksessrike utviklingen i Oslo Maraton AS. Med stort pågangsmot, entusiasme og samarbeidsvilje ser jeg frem til å videreutvikle og ytterligere styrke SK Vidar. Vi har store ambisjoner for Oslo Maraton og SK Vidar fremover, sier Dørum-Persen.

Stafettnyhet
BMW Oslo Maraton hadde 19 500 påmeldte deltagere i år, og arrangeres 15. september 2018. Nytt av året er stafett med fire personer på hvert lag, hvor hver person løper rundt 5 kilometer. Velkommen til neste åres folkefest! Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser