Opplev Västsverige med løpesko - Runner's World
Annonse

Opplev Västsverige med løpesko

Løp: Over svenskegrensen finner du en fantastisk skjærgård med flust av aktiviteter. Hva med et tre-dagers etappeløp, kombinert med familieferie?


- Icebug Xperience er et arrangement som ikke kan beskrives, men som må oppleves. Den svenske vestkysten er et kapittel for seg, og når denne naturen settes sammen med et 3-dagers etappeløp med særdeles profesjonelle arrangører, må resultatet bli en opplevelse verdt å prøve for deg som er glad i løping, god mat, sosialt samvær og fantastisk fin natur. Reis med familie, med gode venner eller på egenhånd – du vil nyte hvert sekund av denne helgen uansett.

Dette sa Runner’s World ekspert og langløper John Henry Strupstad etter Icebug Xperience 2017.

Utrolig natur og mange opplevelser

Västsverige byr på opplevelser for store og små. Her er et lite knippe av det du kan oppleve ved siden av deltakelse i Icebug Xperience. Se videoen lengre ned for mer inspirasjon.


Hamburgsund/Hamburgö
Tettstedet Hamburgsund ligger både på fastlandet og på Hamburgö, bare skilt av en vakker kanal. En kabelferge som går hvert kvarter knytter tettstedet sammen.

Her er det postkortidyllisk! Det er mange restauranter og butikker på begge sider, og fine badeplasser i gåavstand. Lei en havkajakk og utforsk den vakre skjærgården på egen hånd.

Det er også mulig å ta chartrede båter ut i skjærgården - en tur ut til Väderöarna gir en helt unik naturopplevelse. Øygruppen består av flere hundre øyer, holmer og skjær, og her finner du en stor selkoloni.


Smögen
Smögen er en av Sveriges mest populære sommerdestinasjoner.

På Smögenbryggan er det full rulle, og her finner du fiskeboder, butikker, kafeer, barer og restauranter med uteservering. I enden av Smögenbryggan finner du badeplassen Vallevik som har hoppetårn, trampoliner og badetrapper. I strandens nordre del finner du en fin beskyttet sandstrand tilrettelagt for småbarn.


Skaftö
På den idylliske og naturskjønne øyen Skaftö finner du flere koselige fiskesamfunn som alle har sin sjarm. For mange er øya mest kjent som Saltön fra den populære TV-serien med samme navn. Store deler av TV-serien ble spilt inn i livlige Grundsund og i Fiskebäckskil, der du finner sjarmerende sjøboder og staselige kapteinsvillaer.

Nærheten til hav og natur gjør Skaftö til et paradis for både fastboende og besøkende. Her finnes det noe for enhver - alt fra avslappende spaopplevelser til spennende eventyr på havet. Det finnes også mange sykkelveier og turstier, blant annet snirkler Kutstigen seg over berg og åkrer.


Lysekil
Livlige Lysekil kan skilte med et vakkert skjærgårdsmiljø i kombinasjon med et aktivt by- og friluftsliv. Ta en spasertur blant kafeer og restauranter og nyt skalldyr i verdensklasse!

Kom tett på sjøen i Havets Hus´ heftige tunnelakvarium, der du kan se pigghå, sjøstjerner og andre sjødyr. Det finnes flust av morsomme aktiviteter i Lysekil, fra dypvannsdykking til klatring. Eller frister det kanskje mer med en tur i havkajakk?

Gå, gå/løp eller løp

I september kan du delta i det totalt 75 kilometer lange løpet Icebug Xperience, fordelt på tre etapper på tre dager. Icebug Xperience er for både de som vil gå, gå/løpe, eller kun løpe. Du kan med andre ord fullføre de totalt 75 kilometerne på den måten du selv vil.

Ramsvik Stugby & Camping ligger i hjertet av vakre Bohuslän, hvor Icebug Xperience har sitt utgangspunkt. Her åpner Runner’s World Camp Norway for andre gang. Her kommer vi til å bo i trivelige hytter nærme havet, og starten på første etappe skjer rett utenfor hyttedøra.

Runner’s World setter opp gratis buss fra Oslo Sentrum for alle deltakere som reiser fra Norge. Vi ankommer Ramsvik i samlet tropp i tide for å starte første etappe på fredag.

Les mer og registrer deg nå: https://campnorway.runnersworld.no/

Gode boforhold og lokal mat
Alle hyttene ligger nær hverandre for å få det herlige samholdet med alle Icebug Xperience-deltakere. Måltidene spises sammen i restauranten, hvor det tilbys lokale spesialiteter. Arrangøren gjør alt for å gi deg den beste mat og drikke som du finner i Sverige, serverer deilig lunsj på målstreken, og fyller matstasjonene med økologisk frukt og kanelboller fra et lokalt steinovnsbakeri.

Camp Norway

Du får en solid pakke når du booker din plass i Camp Norway. Transport til start og tilbake fra mål, frokost (der du kan ta med matpakke til lunsj under løpet), middager og foredrag. Det eneste som kommer i tillegg for deg er drikke til maten.

Hva får du som deltaker i Camp Norway?
• Transport tur/retur Oslo – Ramsvik, og til og fra de ulike etappene.
• Foredrag på kvelden i Camp Norway.
• Peptalk og siste info før hver etappe.
• Startnummer i Icebug Xperience.
• Overnatting i Ramsvik Camping & Stugby.
• Økologisk, nærprodusert frokost og middag.

Les mer og registrer deg nå: https://campnorway.runnersworld.no/

Les mer om Västsverige her: https://www.vastsverige.com/Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser