Nytt og trådløst fra Jabra - Runner's World
Annonse

Nytt og trådløst fra Jabra

Produkter: Jabra lanserer Elite 75t, neste generasjon ekte trådløse ørepropper utviklet for å vare lenger og sitte bedre.


Annons

Pressemelding fra Jabra

Jabra har 150 års erfaring innen lydteknologi og en lang merittliste i kategorien «true wireless». Elite 75t utnytter den lavere strømplattformen og tilkoblingsteknologien som stammer fra søsterselskapet GN Hearing og er basert på erfaring opparbeidet gjennom fire generasjoner ekte trådløse ørepropper i Elite-serien.

Komfort
Formen og størrelsen på øreproppene utgjør til sammen et nytt design for Elite 75t, som er spesielt utviklet for økt komfort. Veien til optimal komfort og passform er komfort og passform er basert på tusenvis av øreskanninger fra brukere verden over og har derfor funnet optimal 3D-form og -størrelse. Øreproppene er grundig testet for å sitte godt i øret uansett aktivitet. Den reduserte størrelsen betyr at Elite 75t også passer for mindre ører, mens det ergonomiske designet gir økt komfort når man snakker og hører på musikk over lang tid.

Batteritid
Elite 75t har opptil 28 timers batteritid med ladeetuiet og 7,5 timer uten. Du kan også lade via USB, og en variant med trådløs lading lanseres senere. Ladeetuiet betjenes enda enklere enn før og har fått magneter.

Samtaleteknologi
Samtaleteknologien med fire mikrofoner er ytterligere forbedret med Jabras nyeste algoritmer for støy- og vindreduksjon. Dermed kan du snakke i støyrike omgivelser, som på togstasjonen eller i en gate med mye trafikk. Du har umiddelbart tilgang til Alexa, Siri eller Google Assistant slik at du eksempelvis kan håndtere avtaler, finne arrangementer i nærheten eller få beskjeder opplest.

Via appen Jabra Sound+ kan du tilpasse musikk- og samtalelyden, justere graden av bakgrunnsstøy (HearThrough), holde oversikt over batteritiden og mye mer.Nøkkelegenskaper: 

  • Kompakte ørepropper utviklet for komfort og sikker passform
  • 7,5 og 28 timers batteritid hhv. uten og med ladeetui
  • 4-mikrofonteknologi for krystallklare samtaler også i omgivelser med mye støy og vind
  • Rask lading med USB-C
  • Pålitelig trådløs tilkobling uten lydutfall
  • Musikk som du ønsker å høre den med equalizeren i appen Jabra Sound+
  • IP55-klassifisert holdbarhet og to års garanti mot støv og vann*
  • Ett-trykks tilgang til Amazon Alexa**, Siri® and Google Assistant™
  • Kombatibel med alle Bluetooth-lydaktiverte mobiler og nettbrett
  • Jabra Sound+-appen er kompatibel med iOS- og Android-enheter

 Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser