Nytt og testet - Runner's World
Annonse

Nytt og testet

Produkter: Runner's World har testet tre produkter for løperen.


Annons


Testet!

Plantronics BackBeat Fit 3100
God lyd – god oversikt

BackBeat Fit 3100 fra Plantronics leverer god lyd og gir deg oversikt over omgivelsene. Etuiet er både nett og stilig, og gir inntrykk av kvalitet og slitestyrke. Veldig praktisk at man kan koble til laderen rett i etuiet. Batteritiden er på fem timer, men et fulladet ladeetiu gir deg ytterligere 10 timer. Etter kun 15 minutter med lading i etuiet har du musikk for en times løpetur. Justering av lyd, bytte av sang, og å ta i mot telefonsamtaler fungerte veldig bra selv med løpehansker (så lenge de ikke var for tykke). Vi klundret litt med å justere volumet ned, men å justere volumet opp var ingen problem. Ørepluggene er enkle å sette i og rundt ørene, og de kobler seg på og til mobilen automatisk. BackBeat Fit 3100 sitter også godt på fartsøkter når man blir svett og god, og er komfortable å ha i øret over tid. Vekten er på nette 22 gram. Takket være Always Aware-funksjonen gir ørepluggene deg god kontroll på hva som skjer rundt deg når man løper i trafikken, samtidig som de gir en god lydopplevelse med klar lyd og tilstrekkelig med bass.
Mer info: plantronics.com

Testet!
Zen Products Roller Pro
En skikkelig massasjerulle

Roller pro er en norsk oppfinnelse som blant annet blir brukt av Ingebrigtsen-brødrene. Det er et batteridrevet massasjeapparat med et antall kuleformede massasjehjul som reoterer under et tynt, vaskbart tøymateriale. Du legger den kroppsdelen som skal masseres på tøyoverflaten og styrer selv hvor mye trykk du ønsker.

Roller pro kan kobles til vanlig strømmuttak med stikkontakt, til bilens sigarettuttak eller kjøres på det innebygde batteriet. Dette gjør at man kan få massasje nesten hvor enn man er, rett etter økta. Produsenten mener at den dype sportsmassasjen som Roller Pro gir både påskynder restitusjonen, reduserer opphopningen av laktat, forebygger belastningsskader og at den også kan brukes i rehabiliteringen av skadet bindevev. Dette er påstander som er vanskelige å verifisere utenfor et laboratorium, men vi kan med sikkerhet si at Roller Pro tilbyr gode muligheter til en skikkelig masasje. Og det krever langt mindre av løperen enn hvis du sammenligner med en massasjerulle av skum. Hvis vi fortsetter å sammenligne Roller Pro med en skumrulle: Massasjeefekten er også bedre med denne maskina. Man kjenner en tydelig forskjell. En skumrulle jobber mer med triggerpunkter, mens Roller Pro jobber med dypereliggende muskulatur. Testerne våre mener at de har hatt god effekt restitusjonsmessig etter å ha brukt Roller Pro etter harde økter. Veiledende pris er 4990 kr, men en enklere variant finnes for 3490 kr.Testet!
Saxx Kinetic Run Shorts
Sitter som et skudd

Saxx er et relativt nytt merke i Norge. Det begynte som undertøysprodusent for menn i 2006. Grunnlegger Trent Kitsch hadde tilbragt mange timer i en klam vadebukse på fiskeekspedisjon, og tenkte at det må da finnes mer komfortable løsninger som hindrer gnagsår på de edlere deler. Deretter startet arbeidet med Saxx, som tilrettelegger for at menn skal kunne føle seg komfortable, selvsikre og "ready for action in any situation". Nå har de utvidet sortimentet fra undertøy til blant annet svømme- og løpeshortser.Kinetic Run Shorts fra Saxx er en hurtigtørkende 2-i-1-løpeshorts i lett materiale. Den består av et ytre lag i polyester og et indre lag med lett kompresjon, som består av nylon og spandex. "Den sitter som et skudd rundt hoftene. Jeg har selv tynneben og opplever at jeg må stramme både bukser og shorts hardt i livet for at de ikke skal sklli ned når jeg løper – det ender ofte med at jeg må stramme ubehagelig hardt i livet. Linnetic Run Shorts fra Saxx har derimot en såpass god utforming i livet at den sitter som den skal", forteller en av testløperne. Det indre laget i shortsen føles mykt og elastisk, uten at det holder deg igjen i løpesteget, uavhengig av om du løper fort eller sakte. Shortsen er utstyrt med strammemuligheter i livet og en skjult sidelomme med glidelås. I tillegg er materialet utformet i antimikrobiell teknologi som holder dårlig lukt unna.
Mer info: saxxunderwear.com.
Veil pris: 999 kr.

Les også: Løp din første 10 kilometerKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser