Nytt og stilig til løperen - Runner's World
Annonse

Nytt og stilig til løperen

Produkter: Vi løpere får aldri nok av utstyr. Her er et knippe nye produkter!


Annons

Vintertreningen krever at du er godt skodd, godt kledd og har god sikt. Her er noen nyheter på markedet som kan hjelpe deg med nettopp dette.

Anvendelig hodelykt
I september lanserte Silva en hodelykt som heter Cross Trail 3 og Cross Trail 3X.
Sistnevnte har oppladbart batteri. Cross Trail 3 er en multi-hodelykt, hvilket innebærer at det følger med fester slik at hodelykten kan festes på hjelm hvis du ønsker å legge inn en sykkel- eller rulleskitur i løpetreningen din. I tillegg kan den festes på sykkelstyre og pannebånd. Med andre ord er den godt egnet til høstværet og alle utendørsaktivitetene den byr på.
Veil. pris: Cross Trail 3X: 1499 kr, Cross Trail 3: 1299 kr
For mer info: www.silva.se


Varme ben i vinter
Reflect vintertights fra Trimtex er en varm løpetights som også egner seg godt til annen utetrening på kalde dager. Den er foret med et behagelig fleecefor slik at den er svært behagelig å ha på seg. Den har store reflekspaneler foran og flere refleksdetaljer bak. Perfekt for mørke høst- og vinterkvelder. Den er utviklet i et slitesterkt materiale, puster godt og er samtidig vindavvisende. Med glidelås nede på leggen og praktisk glidelåslomme bak kan dette bli din nye favorittights i vinter.
Finnes i dame- og herremodell i str XS-3XL
Veil. pris: 899 kr
For mer info: www.trimtex.no


En lett sko til kupert skogsterreng
Acceleritas 5 RB9X fra Icebug er en sko for den profesjonelle stiløper eller den som liker joggeturer i frisk natur. Det myke materialet i overdelen gjør at du knapt kjenner at du har på deg sko, og det traktorformede mønsteret på sålen holder deg på beina uavhengig av underlag. Ja til løpeturer i både regnvær og solskinn! 
Dropp: 4 mm
Vekt: 210 gram herre, 180 gram dame
Veil. pris: 1300 kr
For mer info: www.icebug.com/no


Fargerikt fra Mizuno
20K Waterproof Jacket for dame og herre. 
En vanntett, fleksibel og komfortabel løpejakke. Vannsøyle på 20' beskytter mot regn. God stretch i stoffet sørger for frihet til bevegelse og god komfort. Stretch i hetten gjør at den sitter godt rundt hodet. Jakken har vanntette glidelåser både i front og til lommen på brystet. Den tar ekstremt liten plass i sekken og er god å ha på turer med uforutsigbart vær.
Veil. pris 1500 kr

Phenix-printed Long Tights – damemodell 
Funksjonell løpetights til dame med fresht print. Den har et midtparti og strikk rundt livet som gir god komfort under løpeturer og annen type trening. Japansk design inspirert av mønsteret Kimono. DryLite-materialet som transporterer fuktighet sørger for å holde komforten oppe under hele treningsøkten.
Veil. pris 750 kr
For mer info: www.mizuno.noKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser