Nytt og stilig for løperen - Runner's World
Annonse

Nytt og stilig for løperen

Produkter: Nyheter innen sko, bekledning og annet utstyr for løpeglade.


Annons


Less is more
L.I.M Comp er en ny jakke i vår/sommer-kolleksjonen til Haglöfs. Jakken er designet for å beskytte mot vær og vind, og for å bli brukt, pakket sammen og medbrakt hvor enn man går. Jakken hører til i "less is more"-serien (derav L.I.M) og med stadige forbedringer i materiale og design har Haglöfs sørget for at L.I.M-kolleksjonen setter ny standard for lav vekt og funksjon.
Veil. pris: 3000 kr
Mer info: haglofs.comKomfortabel mengdesko
La løpeturene ta deg lengre enn bare rundt kvartalet. Reeboks nyhet Floatride Run Ultraknit er laget for å stå distansen. God demping gir mindre belastning på kroppen, og den sømløse overdelen ventilerer godt. Skoen er lav rundt anklene med en myk polstring for å gi deg bevegelsesfrihet, og mellomsålen er lett og responsiv. Floatride Run Ultraknit er utstyrt med en EVA-ramme rundt yttersiden for å holde foten sentrert i skoen, og en tynn yttersåle i gummi for god bakkekontakt.
Veil. pris: 1549 kr
Mer info: reebok.com

Magnesium på en annen måte
SOS Health Magnesium Spray Athletes er en ny, transdermal spray, som leverer magnesium direkte til muskulaturen. Tilsetning av rene oljer gir verdifull tilleggseffekt, som både aktive idrettsutøvere og mosjonister kan ha nytte av. Hovedtreneren for Estlands maratonlag, Toomas Tarm, forteller: «Åtte medlemmer av det estiske landslaget på maraton brukte tidligere magnesium i kapselform. De var likevel ofte plaget med kramper, særlig ved trening om sommeren. Etter at de begynte å bruke SOS Health Magnesium Spray Athletes istedenfor, er kramper ikke lenger noe problem. Før og etter trening smører de bena med SOS Health Magnesium Spray Athletes, som også har en varmende effekt. Fysioterapeutene våre bruker SOS Health Magnesium Spray Relax når de masserer, som gjør at musklene lettere slapper av, og tilfører magnesium rett i muskulaturen. Vi er overrasket over hvor raskt og effektivt disse magnesiumsprayene virker.» SOS Health Magnesium Spray Athletes kommer i en liten sprayflaske som er lett å ha med seg på treningstur. Fås kjøpt hos helsekostkjeden Life.
Veil. pris: 249 kr
Mer info: life.no

Til triatleten
Salming Triathlon Suit er produsert i et funksjonsmateriale som passer perfekt for høyintensiv trening. Underdel, bryst og rygg er sydd i et slitesterkt og meget holdbart polyamid/elastan-materiale. Sidene er produsert i elastisk polyester/elastan for komfortabel passform. Viston-glidelås i ryggen. Sidelommer med elastiske kantbånd og baklomme med lokk. Underdelen har silikonremser i benene, en baklomme man enkelt kommer til og glidelåslukking. Effektfull design med Salming-geletrykk og sterke kontrastfarger.
Veil. pris: 1999 kr
Mer info: salming.no

Kongen i terrenget
Den nye King MT 1.5  fra Altra er laget for de som elsker gjørme og utfordrende terreng. Denne skoen har Vibram Megagrip-yttersåle med knotter på 6 mm som er designet for å gi deg optimalt grep i selv det tøffeste og våteste terreng. King MT 1.5 er utstyrt med Altra sitt nye dempningsmateriale Altra Ego, dette er et nytt og meget responsivt materiale med meget lav vekt. Skoen har også en fleksibel StoneGuard-beskyttelsesplate mot stein. På hælen er det lagt inn et ettveisstoff som sørger for at hælen glir lett inn men ikke lett ut. Altra King MT har en sterk overdel ev TPU, slitersterkt Ripstop-materiale. Foot Lock Strap over vristen hjelper å holde foten på plass i bratte nedoverbakker. I denne oppdaterte versjonen er ekstra dreneringshull foran, samt en forsterket overdel, i tillegg er snøringen flyttet lengre ned for bedre komfort.
Vekt: 241 g herre. 198 g dame
Veil. pris: 1699 kr
Mer info: adrena.no/altra

Fortsatt shortsvær!
Shorts Oxygen fra Dæhlie er en lett løpeshorts ment for trening. Shortsen kommer med innvendig tights for optimal bevegelighet og god tildekking under trening. Flate sømmer gjør at shortsen føles behagelig under aktivitet. Linning med strikk og innvendig strammesnor gir tett og god passform. Liten nøkkellomme innvendig.
Veil. pris:  499 kr
Mer info: dahlie.noAim high!
I mai lanserte Röhnisch sin nye kolleksjon Aim High 
– en kolleksjon designet for en aktiv livsstil. Plaggene har masse stretch, er ventilerende og gir støtte der det trengs. De horisontale stripene symboliserer bevegelse i en urban storby i kveldslyset. I Aim High-kolleksjonen lanseres en helt ny sports-BH med god støtte og justerbar lås i ryggen. Jakken er laget i lett og resirkulert materiale, med justerbar snøring i midjen.
Mer info: rohnisch.com

En ny start
I midten av april lanserte ASICS sin nye kolleksjon, SAKURA, som er inspirert av de japanske kirsebærtrærnes blomstring om våren. Våren symboliserer en ny start, og SAKURA-kolleksjonen byr på sko og klær som er ideelle for alle som ønsker å starte på ny frisk med treningen sin. SAKURA-kolleksjonen inneholder ikke mindre enn tre nye løpeskomodeller, alle med et spenstig vårdesign tilpasset løpere som ønsker å ta seg like godt ut som de føler seg. Kolleksjonen består av:

RoadHawk FF SP

Bli kjapp og lett på foten med RoadHawk FF SP. Takket være den heldekkende FlyteFoam-mellomsålen får du kjapt opp tempoet med denne skoen. RoadHawk FF SP er en ideell løpesko for løpere med nøytralt fotisett som trener flere ganger i uken.
Veil. pris: 1200 kr

GEL-NIMBUS 20 SP

GEL-NIMBUS 20 SP er inspirert av skyer og konstruert for å gi deg komforten du trenger på lengre økter. Skoens FlyteFoam-teknologi gir føttene dine komforten og støtten de trenger, slik at du kan gi mer på løpeturen.
Veil. pris: 1900 kr

GEL-KENUN SP

GEL-KENUN SP er en allsidig og prestasjonsfremmende sko som passer like godt på treningsstudioet som på asfalten. Takket være GEL-demping og en Solyte-mellomsåle får du all dempingen og komforten du trenger i en velbalansert sko for løpere som krever både stil og innhold.
Veil. pris: 1500 kr
Mer info: asics.com


Solenergi fra adidas
SOLARBOOST fra adidas er en helt ny avansert løpesko med såkalt Tailored Fibre Placement-teknologi – en datadrevet teknologi som gjør at man kan skreddersy skoens overdel etter fotens passform og bevegelsesmønster mer nøyaktig. SOLARBOOST er også designet og utformet med adidas’ fremste innovasjoner, med en BOOST-såle for støtdemping og energiretur samt oppdatert Energy Rail for økt stabilitet, forbedret passform rundt hælsenen og med en yttersåle i gummi som gir ekstra grep for en mer fleksibel løping.

Teknologien vil snart gjøre det mulig for adidas å produsere løpesko som er mer skreddersydd til forbrukeren ved hjelp av ulike typer intelligente fibre, for eksempel fibre som faktisk samler inn data fra løperens fot. Navnet SOLARBOOST er inspirert av hvordan solen gir liv og energi til mennesker, en metafor for energien og kraften en løpetur gir løperen.
Veil. pris: 1649 kr
Mer info: adidas.com/SOLARBOOSTKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser