Nytt nettsted for løpeinteresserte - Runner's World
Annonse

Nytt nettsted for løpeinteresserte

Neste Løp AS skal gi løpere et nettsted som motiverer dem til å løpe mer og finne nye løp de ikke visste om.


Annons

Pressemelding fra Neste Løp AS

Fredag 12. april ble den nye nettsiden nesteløp.no lansert. Et nettsted som hjelper deg med det meste: å sammenligne, velge og vurdere løp. Løpe må du fortsatt gjøre selv. 

Selvopplevd behov 
– Ideen har kommet over tid, da vi gjennom årene har funnet det vanskelig å finne sammenlignbar informasjon om de ulike løpene. Hvor er start? Får jeg medalje? Finnes det garderobe? Hvordan er terrenget? Vi vil løfte alle løp opp på samme brukeropplevelse, forteller gutta bak ideen, Carl-Otto Karlengen og Carsten Bech.

Neste Løp AS skal gi løpeinteresserte et nettsted som motiverer dem til å løpe mer og finne nye løp de ikke visste om. Neste løp lanseres på nettsiden www.nesteløp.no, og vil dekke hele spekteret fra de mest ekstreme ultraløpene til korte løp.

– Vårt mål er skape Norges råeste nettsted for løpeinteresserte, og derav motivere folk til å bevege seg mer. Vi lanserer i morgen med over 500 løp! 

Vil bygge verdi for brukerne 
Neste Løp skiller seg fra andre nettsteder på 3 konkrete områder: 

  • Det skal være lett å sammenligne løp, og videre kunne besøke løpets hjemmeside for påmelding. 
  • Nesteløp.no skal bygge merverdi for brukeren gjennom både innhold som skadeforebygging, løpsprogram etc., krydret med teknologisk utvikling som gir brukeren en god opplevelse. 
  • Tanken bak nesteløp.no er å inspirere folk til å ville løpe mer. De skal kunne se hva andre løper, og samtidig gi sine vurderinger av løp til andre. 

Over 500 løp 
Fra fredag 12. april er siden lansert og oppdatert med over 500 løp. Siden kommer til å bli utviklet løpende med flere funksjonaliteter og flere løp – alle skal med! Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser