Nytt år med #Craftmorningrun - Runner's World
Annonse

Nytt år med #Craftmorningrun

Fjorårets suksess med løpetur den første fredagen i måneden fortsetter. Bli med! Her kan du lese mer om hva som er nytt av året.


Artikkelen er skrevet i samarbeid med Craft Sportswear

Den første fredagen i hver måned – gjennom hele året – arrangerer Craft og Runner's World en trivelig og tidlig løpetur etterfulgt av deilig frokost. 2018 var pilotåret, og nå er vi klare for et nytt år med nye løpeturer.

Påfyll og premier
Noen av samlingene vil bli krydret med faglig innhold fra Crafts ambassadører og Runner's Worlds dyktige eksperter. Det vil bli premier til de mest trofaste morgenløperne gjennom et helt år. Møter du opp alle 12 gangene vinner du en skikkelig bra premie fra Craft.

Hvor og når
Oppmøtested er Craft sine kontorer i Karenlyst Allé 5 på Skøyen, klokken 06.45 den første fredagen i hver måned. Løpeturen blir ute på vakre Bygdøy, og vi har fartsholdere for alle nivåer. Etter løpeturen samles vi til frokost hos Craft og det er muligheter for garderobe og dusj hos SATS i nabobygget.Loggfør oppmøtene dine
Nytt av året er at vi bruker det digitale treningssamfunnet Strava for å loggføre oppmøte, slik at vi enkelt kan se om du har vært med alle 12 gangene. Om du ikke er Strava-bruker fra før av, kan du enkelt opprette en profil der, for så å søke opp Craftmorningrun under "clubs". Join gruppen og Strava-eventene for de ulike løpeturene. 
Link til Craftmorningrun-gruppen på Strava her: Craftmorningrun StravaChallenges og påmelding
Vi kommer til å kjøre månedlige Strava-challenges. På hvert Craftmorningrun trekker vi heldige vinnere. Her er alle med i trekningen av flotte premier, uavhengig om du er til stede på selve Craftmorningrun eller om du har løpt et annet sted. Så lenge du har loggført treningen din i Strava-gruppen og klart utfrodringen, er du med.
For at vi enkelt skal komme i kontakt med vinnerne, oppfordrer vi alle til å registrere seg én gang her: Påmeldingsskjema

Følg Craftmorningrun på Facebook for oppdateringer her: Craftmorningrun 

Vi gleder oss! Vel møtt!Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser