Nye trådløse hodetelefoner fra Jaybird - Runner's World
Annonse

Nye trådløse hodetelefoner fra Jaybird

Jaybird Vista fullstendiggjør lydopplevelsen for atleter.


Annons

Pressemelding fra Logitech

Dette er de letteste, mest aerodynamiske og kraftigste øreproppene som finnes i dag, designet for de krevende behovene som løpere og atleter har. Med en IPX7 vanntetthet og svettebestandige konstruksjon, en sikker og komfortabel passform, opp til 16 timer lydopplevelse og et praktisk lade-etui vil VISTA motivere ytterligere til hvert eventyr og hver treningsøkt.
– Dagens atleter forventer null distraksjoner, sier Jamie Parker, CEO hos Jaybird.Gjør det lett
Med en vekt på bare 6 gram (nei, det er ikke en skrivefeil), er VISTA en av de minste og letteste øreproppene på markedet. Mindre vekt fra oss betyr mer komfort for deg. Det kompakte og beskjedne etuiet er designet for å passe i en liten løpelomme, noe som gjør den klar til bruk i enhver situasjon.Alltid beredt
VISTA gir deg seks timer lyd på en full ladning, pluss 10 timer ekstra i lade-etuiet, totalt 16 timer lydopplevelse. I tillegg vil fem raske minutters ladning gi 1 time avspilling. Etuiet lades enkelt med USB-C kabelen som følger med. Ved å bruke hver ørepropp alene, kan du utvide batteritiden med opptil 32 timer, perfekt for de lange treningsdagene eller dersom du ønsker å være mer tilstede i omgivelsene.

Uavhengig av vær
Utholdenhet er avgjørende for atleter. Med dens unike EarthProofTM innkapslings konstruksjon er VISTA ikke bare IPX7 vanntett, men også svettebestandig og knusesikker utviklet for å kunne være med gjennom dine tøffeste treningsøkter.

Sikker passform
Med tre forskjellige silikonstørrelser på øreproppene, forsikrer VISTA en sikker, ultra komfortabel passform som føles vektfri i dine ører. Med SportFit integrerte tupper og finner, kan du fokusere på din aktivitet istedenfor å bekymre deg over å miste en ørepropp.Premium lyd, på din måte
Lyd er en personlig opplevelse. Noen mennesker foretrekker mer bass for å få adrenalinet til å pumpe når startskuddet går, og andre vil ha klarere vokaler for podkaster under endeløse treningsløp. Takket være redesignet 6mm milled drivers leverer VISTA forbedret presisjon, mindre harmonisk forvrengning og bedre nøyaktighet, som gir den perfekte balansen av fantastisk lyd og en herlig bass. Jaybird-appen gir deg total kontroll for en uovertruffen egendefinert lydopplevelse. I appen vil vår Personal EQ-funksjon teste lyden på øret ditt og skape din ideelle lydprofil. Hvilket betyr en unik og personlig musikk opplevelse med kompromissløs lydkvalitet.

Tilkoblet
Med JBS1 trådløsteknologi gir VISTA en krystallklar og tilgjengelig Bluetooth®  forbindelse
til din iOS- eller Andrioid-enhet, stereo telefonsamtaler og selvstendig bruk av høyre/venstre ørepropp uten video forsinkelser. Ved å trykke på en knapp får du tilgang til Siri eller Google Assistant.

Tilgjengelighet
Jaybird VISTA tilgjengelig nå på www.jaybirdsport.com og utvalgte internetforhandlere til en veiledende pris på 1899,-. De trådløse hodetelefonene er forventet å være tilgjengelig i utvalgte butikker som Elkjøp, Komplett og XXL. I tillegg vil to farger, Nimbus Gray og Mineral Blue, ha forventet tilgjengelighet til høsten. Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser