Ny sko fra Inov-8 med Graphene-Grip - Runner's World
Annonse

Ny sko fra Inov-8 med Graphene-Grip

Produkter: Inov-8 Trailroc lanseres midt i rakettsalget av sko med det supersterke materialet grafén.


Annons

Pressemelding fra Inov-8

Salget av inov-8 sine revolusjonerende Graphene-Grip sportssko har skutt i været med 95 prosent. Nå utvider den britiskfødte merkevaren sitt produktutvalg innen grafén med lanseringen av den nye terrengløpeskoen TRAILROC G 280.Grafén er 200 ganger sterkere enn stål og verdens sterkeste materiale, utvunnet av mineralet grafitt. I samarbeid med forskere fra University of Manchester har inov-8 tilført det Nobelprisvinnende materialet grafén til sine gummiyttersåler, som har et vanvittig godt grep og som er vitenskapelig bevist å være 50 prosent mer slitesterke.

Inov-8 har forbigått sine rivaler i konkurransen om bruk av grafén og har siden den første lanseringen sommeren 2018 brukt denne patenterte teknologien til både sko for tur og fitnesstrening i tillegg til løping. Disse banebrytende sportsskoene har vært svært populære og inov-8 har økt salget av Gaphene-Grip-produkter med 95 prosent i første halvdel av 2019.Den nye TRAILROC G 280, designet for terrengløpere som løper lengre avstander på hardt underlag, er forventet å bli enda en stor suksess for merkevaren som ble formet i fjellene i engelske Lake District.

Inov-8 COO Michael Price uttalte følgende:
– Grafén er fremtiden, merk mine ord. Det har et grenseløst potensial og vi er stolte av å lede veien i en sportssko-revolusjon.

– Ved å bruke grafén har vi løst et langvarig problem for løperne som har blitt tvunget til å velge mellom en yttersåle i mykere gummi med godt grep i alle forhold og en mer slitesterk yttersåle i hardere gummi. Nå kan brukerne få alt i én gummiyttersåle, som kan skryte på seg å ha "verdens mest robuste grep", sier han.

– Salget av våre grafén-forsterkede produkter har vært utrolig sterkt og innen 2020 vil de utgjøre mer enn halvparten av alt salg av inov-8 sportssko. TRAILROC G 280 er vårt nyeste, høyt etterlengtede tilskudd og vi kommer ikke til å stoppe her. Vi har en rekke spennende grafén-innovasjoner rett rundt hjørnet, legger han til.I tillegg til en Graphene-Grip yttersåle har TRAILROC G 280 også en mellomsåle med inov-8 sin beste støtdemping per dags dato, med en ny og fleksibel beskyttende plate (‘rock plate’) som gir energi tilbake for hvert løpssteg.

Med en vekt på bare 280 gram ble denne komfortable skoen brukt rett fra esken av Hallvard Schjolberg når han vant det 85 km lange løpet Innsbruck Alpine Trailrun tidligere i år.Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser