Ny Forerunner-serie fra Garmin - Runner's World
Annonse

Ny Forerunner-serie fra Garmin

Produkter: Fire ulike klokker fullspekket med ulike funksjoner.


Annons

Pressemelding fra Garmin

Garmin presenterer en helt ny Forerunner-serie med musikk, kart og avanserte treningsfunksjoner, sikkerhetsfunksjoner og sporingsfunksjoner i serien av GPS-løpeklokker. Alle designet for løpere:

  • Forerunner 45
  • Forerunner 245
  • Forerunner 245 Music
  • Forerunner 945

Møter løperens behov
Med klokkene i den nye serien kan man i tillegg til avansert løpsinformasjon overvåke statistikk, analysere og vurdere prestasjon, treningshistorikk, mål og mye mer. Den nye Forerunner-serien er designet for å møte alle løperes behov – uansett hvilket nivå man er på.


Garmin Forerunner 945 HR

Forbedringer og nye funksjoner
– Vi er forventningsfulle og gleder oss til å se hvordan markedet responderer på våre oppdateringer i Forerunner-serien. Den nye Forerunner-serien bygger videre på populære funksjoner fra tidligere modeller, med forbedringer og utvikling av nye funksjoner som er etterspurt. Nå blir det enklere å fokusere og la klokken gi veiledning til neste treningsøkt, forteller Andrew Silver hos Garmin.


Garmin Forerunner 245 Music

Designet for løpere, av løpere
De nye Forerunnerne leveres i lette materialer med et intuitivt femknapps-design som er brukervennlig, med eller uten hansker under alle værforhold. Klokkenes skjermer er lesbare i sterkt sollys, med GPS-funksjonalitet, aktivitetssporing2, smartvarsler, puls på håndleddet og nye sikkerhet- og sporingsfunksjoner1 som gir løperen mulighet til å dele posisjon i sanntid. Uansett hvor langt man løper, om det er for en 5 kilometer, 10 kilometer eller ett halv- eller helmaraton, er den nye serien kompatibel med Garmin Coach, som er en gratis treningsplanlegger som tilpasser seg løperens mål og prestasjoner.


Garmin Forerunner 45 HR

Med funksjoner som er spesifikke for hver modell leverer de nye Forerunner klokkene målrettede planer som gir verdifull informasjon enten man trener for sitt første løp eller er en eliteløper. Klokkene er tilgjengelige i sportsbutikker i mai.Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser