Lær fra en av Norges beste - Runner's World
Annonse

Lær fra en av Norges beste

Trening: Alle ønsker en sunn og god kropp. På WorkoutOslo lørdag 2. juni kan du lære av en av Norges mest profilerte idrettsutøvere.


Marcel Da Cruz er en av Norges mest profilerte trenere. Han har mastergrad i idrettsvitenskap, kongepokal i to idretter og har trent svært mange dyktige idrettsutøvere. Blant andre Jaysuma Saidy Ndure (friidrett), Ezinne Okparaebo (friidrett), Casper Ruud (tennis) og Cecilia Brækhus (boksing).

WorkoutOslo kan du være med Marcel på både en praktisk time og et foredrag.
Spenst og hurtighet: På Ferdbanen kjører Marcel to økter med spenst og hurtighet. Timen vil gi deltakerne verktøy til å bedre teknikk og spenst i et løpesteg eller satsen i et hopp.
Foredrag "hvordan bli en bedre løper": I Auditoriet på Magnat Center vil Marcel lære deg mer om hva du kan gjøre av styrkeøvelser, teknikk og skadeforebyggende øvelser for å ha en sunn og god løpekropp.
- På Ferdbanen skal vi ha en time hvor vi trener på forskjellige type spenst- og sprintøvelser. Det vil variere fra parøvelser til å jobbe med egen teknikk. Det vil gi deltakerne verktøy til å bedre teknikk og spenst i et løpesteg eller satsen i et hopp. Disse timene skal passe alle som er friske og raske, sier Marcel. Han vil gjerne at alle som eventuelt har skader om å gi beskjed på forhånd.

Les også: Bli en bedre løper med Martin Lager...


Foredraget til Marcel vil gi deg kunnskap om hvordan du kan trene for å ha en sunn og god løpekropp. Du vil lære ulike øvelser og teknikker.
- Alle de som ønsker å lære mer om løping har en unik mulighet på WorkoutOslo. Der kan man både lytte til og spørre dyktige instruktører, sier Marcel.

WorkoutOslo arrangeres lørdag 2. juni arrangeres av Magnat Center og Runner's World, og byr på en hel dag spekket med forskjellige treningsøkter. Her kan du være med på alt fra yoga til MMA, men også for løperen finnes det mange gode økter du kan velge mellom. To av disse øktene er det Martin Lager som står for.

WorkoutOslo - din ultimate treningsdag
Treningsøkter, foredrag og masse inspirasjon vil gjøre din treningshverdag mer effektiv. 5o ulike økter som passer alle nivåer. Som løper kan du ha godt utbytte av dagen hvis du setter sammen treningsprogrammet ditt som foreslått under. Du settes selv sammen hvilke økter du ønsker å ha med. Sjekk programmet på workoutoslo.no.

Forslag til program
09.00: Felles velkommen og oppvarming (ute)
10.00: Løpeintervaller med Martin Lager (ute)
11.00: FOREDRAG: "Hvordan bli en bedre løper" med Marcel Da Cruz (inne)
12.00: Spenst og hurtighet med Marcel Da Cruz (ute)
13.00: Lunsj (inkludert i prisen)
14.00: Mobility med Melina Magulas Meyer (inne)
15.00: Felles stretching og avslutning (ute)

Les mer om WorkoutOslo her...Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser