Løp med oss i Portugal - Runner's World
Annonse

Løp med oss i Portugal

Løp: Start løpesesongen i Portugal med oss 7. til 14. april. Trening i flotte omgivelser, inspirerende forelesninger, sol og bad.


En treningsuke i Portugal har blitt en årlig begivenhet, og mange tusen løpere har reist dit sammen med Runner's World siden starten i 2005. Tilbakemeldingene er alltid gode, og mange kommer tilbake flere år på rad. Kan du tenke deg noe bedre enn å starte løpesesongen i april med en uke i behagelig temperatur og mange morsomme løpeturer?

Bestill og les mer her: Treningsuke i Portugal

Nybegynner og erfaren
Denne uken er for deg uansett om du løper mila på 75 minutter eller 40 minutter. Du kan velge mellom ti ulike treningsøkter hver dag, og du trener akkurat så mye som du selv orker. Her er det ingen krav – du bestemmer hva du vil være med på. Det er mange instruktører som tar seg av alle. Dette er en uke med herlig miljø, motivasjon, glede og trening i et behagelig klima.Denne uken er perfekt for deg som liker variert trening og liker både løping, svømming og langrenn. Naturligvis har vi som alle andre uker dans, yoga og ulike typer sal- og styrketrening som i en treningssymbiose skaper en fullkommen uke i solen!

Løping, svømming og rulleski på programmet. Stavgangstrening tilpasset skisesongen. Fullspekket program med yoga, dans og sal- og styrkeøkter. Og så blir det naturligvis et utvalg sosiale, treningsfrie aktiviteter.Dyktige instruktører
På denne treningsuken er det mange instruktører som vil lære deg mer om løping. Instruktørene på hver gruppe tilpasser både fart og distanse, slik at alle skal få et utbytte. På intervalløktene løpes det på tid slik at hver enkelt kan løpe så langt man selv ønsker. På teknikkøktene foregår det meste i samlet tropp. På langturen er det mulig å gå/jogge/løpe 10 km, løpe 14 km, 24 km eller 40–50 km. Og det som viser seg hvert år er at mange løper lengre.

Bestill og les mer her: Treningsuke i PortugalKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser