Løp "10 for Grete" med Team Runner's World - Runner's World
Annonse

Løp "10 for Grete" med Team Runner's World

Løp: Bli med oss på den raskeste distansen i Oslo Maraton. Team RW byr på mestringsfølelse, samhold, løpeglede og goodiebag til alle.


Annons


10 for Grete er en flott avslutning på Oslo Maraton-dagen. Startskuddet til distansen går klokken 16.15 lørdag 15. september. Den sentrumsnære og raske løypa byr på god stemning fra start til mål.

Bli med i team RW
Har du sittet på gjerdet lenge nok, og innser nå at du ikke vil gå glipp av Oslos store løpsarrangement? Bli med i Team Runner's World, da vel. Alle som melder seg på 10 for Grete med koden RWOM2018 får muligheten til å være med på laget vårt. Vi varmer opp sammen, og vi i Runner's World vil gi deg gode råd til hvordan du bør legge opp løpet – og alt annet du måtte lure på. Alle i Team Runner's World vil også få en goodiebag med masse løpe-stæsj til en verdi av 400 kroner.

Dette skjer på løpsdagen
Dato for Oslo Maraton i år er 15. september. Starten for 10-kilometeren går klokken 16.15 på ettermiddagen. Alle som melder seg på med koden RWOM2018 og ønsker å ta del i Team RW kan komme innom Runner's World på standen vår i Expo-teltet og plukke opp sin goodiebag når de henter startnummer. 

Klokken 15 lørdag 15. september møtes vi ved Runner's World-standen vår i expo-teltet på Rådhusplassen. Deretter følger en inspirerende seanse med tips til hvordan du kan løse 10-kilometersløpet på best mulig måte. Både  40 minutter før start begynner vi fellesoppvarmingen før vi finner plassen vår i startfeltet.

Meld deg på
Gjør løpsopplevelsen til noe sosialt og gøy. Meld deg på 10 for Grete med Team Runner's World her: 10 for Grete 
Og husk å benytte deg av koden RWOM2018.
Fyll inn koden i feltet "rabattkode" i siste trinn av påmeldingen.

Vil du være fartsholder?
Vi søker også etter deg som kan tenke deg å være fartsholder under 10 for Grete. Les mer her.Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser