Julegavetips for løperen - del 2 - Runner's World
Annonse

Julegavetips for løperen - del 2

Produkter: Hva ønsker løperen seg? Her er del 2 i vår julegaveguide hvor vi har samlet et knippe forslag som gjør vintertreningen lettere.


Her finner du del 1 av julegaveguiden...


300 timer lystid
Petzl Actik er en kompakt hodelykt fra anerkjente Petzl i Frankrike. La deg imponere av hvor mye lys en så liten hodelykt kan gi. Petzl Actik passer perfekt til å ha med på treningstur, hyttetur eller telttur. Lystid på opptil 300 timer! Actik har også rødt lys for å bevare nattsynet. Hodebåndet har refleks som øker sikkerheten under treningstur. Vekten er kun 90 gram. En fin julegave til alle i familien! For mer info, se petzl.com og varri.no.
Veil. pris: 690 kr

 

Selvjusterende hodelykt
Petzl NAO+ er en fantastisk hodelykt til løping, langrenn og turbruk. Meget høy komfort med god vektfordeling og balanse av lykten på hodet. Lykten veier kun 185 gram. NAO+ har noe som heter Reactive Lighting, det vil si at hodelykten ved hjelp av en sensor i front, justerer lysmengden automatisk og helt sømløst på en lynrask og brilliant måte. Petzl NAO+ er helt klart en av årets kuleste julegaver! Fås kjøpt i landets ledende sportsbutikker. For mer info, se petzl.com og varri.no
Veil. pris: 2290 kr

 

 

Varmende tights
Craft Cover Thermal Tights er en myk, varmende løpetights med børstet innside, ergonomisk passform og 360 graders refleksdetaljer. Fås kjøpt hos Oslo Sportslager.
Veil. pris: 899 kr

 


Flotte tights fra 2XU

MID Rise Reflect Compression Tights (dame) og Reflect Compression Tights (herre). Uansett aktivitet – denne tightsen gir deg alle fordelene med kompresjon samtidig som du er meget godt synlig fra alle retninger gjennom det 360 graders reflekterende mønsteret på begge leggene. Den perfekte tightsen under dårlige lysforhold. Fås kjøpt hos utvalgte sportsbutikker og på 2xu.no.
Veil. pris: 1299 kr

 

 

Accelerate Compression Tights (herre) Denne tightsen er laget for å gi god støtte og for å beskytte mot skader og tretthet i muskulaturen. Det lette og pustende materialet, sammen med den nye bredere linningen vil gi deg en optimal kombinasjon av støtte og komfort. Fås kjøpt hos utvalgte sportsbutikker og på 2xu.no.
Veil. pris: 1199 kr

 

 

HEAT MID Rise Compression Tights (dame) og HEAT Compression Tights (herre). Isoler deg mot kulde og hold varmen med HEAT Compression Tights. Tightsen kommer med de samme kompresjonsfordelene som alle de andre plaggene fra 2XU, men den har samtidig en overlegen fuktighetsregulering og antimikrobielle funksjoner på grunn av egenskapene til bambuskullet. Bred linning til dame. Fås kjøpt hos utvalgte sportsbutikker og på 2xu.no.
Veil pris: 1499 kr

 

 

Fitness Compression Tights w/storage (dame). Tightsen kommer med en mild kompresjon og har en behagelig passform. Gir deg en god støtte og strammer opp uten at det føles for stramt. Materialet er mykere enn det man er vant med fra 2XU, men den har stor fleksibilitet og puster meget godt. Fås kjøpt hos utvalgte sportsbutikker og på 2xu.no.
Veil. pris: 1099 kr

 

 

Varmende merinoull
Lady Wool Thermo Light Shirt fra Brynje er en trøye i finmasket netting. Med utgangspunkt i Brynjes originale ullnetting, har de designet en egen serie med feminint snitt. Brynje har brukt den aller fineste merinoull forsterket med polyamid, som kombinerer nettingen og ullens egenskaper. Denne kombinasjonen gir plagget en unik evne til å holde deg tørr under aktivitet, og varm når du er i ro. Wool Thermo Light netting er laget i myk og kløfri merinoull. For mer info, se brynje.no.
Veil. pris: 549 kr

 

Lett nettingundertøy
Wool Thermo Light nettingundertøy fra Brynje er en herretrøye produsert i den fineste merinoull forsterket med polyamid. Dette undertøyet er førstevalget ved krevende turer og ekspedisjoner, nettopp fordi nettingundertøy har en unik konstruksjon med en rekke enestående egenskaper: Trøyen har få kontaktpunkter mot huden, og ved lav aktivitet sikres optimal isolasjon og kuldebroer motvirkes. Ved høy aktivitet fordamper overskuddsvarmen gjennom nettingen, og stoffet tørker raskt.
Veil. pris: 549 kr

 

 

Trygt grep
Skoen Scott Supertrack introduserer en ny og unik form for flerveis grep. Dette fører til at man kan løpe gjennom de svingete og kuperte stiene uten å frykte for grepet når man trenger det som mest. Ett lettvekts støttesystem rundt toppen av skoen gjør den komplett med tanke på løping i utfordrende terreng. Overdelen er i sømløs mesh, mens sålen er av dempende Aero Foam og gummi som sikrer det trygge grepet.
Veil. pris: 1699 kr

 

 

Retro vinterjakke
Craft Pace Jacket er en lett og god skijakke med vindtett front og stretch i ryggen. Fungerer også utmerket til løping. Tight passform. Fås kjøpt hos Milslukern Sport.
Veil. pris: 1999 krKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser