Julegavetips for løperen - del 1 - Runner's World
Annonse

Julegavetips for løperen - del 1

Produkter: Hva ønsker løperen seg? Vi har samlet et knippe forslag som gjør vintertreningen lettere – og som enhver løpeentusiast vil elske.


Funksjonell og isolerende
Wool Mesh Half Zip Neck fra Devold har svært gode fukttransporterende egenskaper med ventilerende og isolerende funksjon, men bevarer lav vekt. Plaggene er svært elastiske og følger kroppens bevegelser. Forlenget glidelås med åpning i begge ender gir fleksibilitet når man ønsker å lufte. Det er en perfekt løpetrøye under vindjakke på kalde dager. Devold kan blant annet kjøpes hos Sport1, G-Sport, G-Max, Intersport, MX-Sport og DNT.
Veil. pris: 799 kr

Perfekt på kalde dager
Running Headover fra Devold er en lett, teknisk og funksjonell headover av 100 % merinoull. Den transporterer svette og holder deg tørr. Headoveren har mesh foran munn og nese som gjør at pusten passerer lettere gjennom tøyet. Perfekt tilbehør i vintermørket.
Veil. pris: 349 kr

Hold hodet varmt
Running Beanie fra Devold er en lett, teknisk og funksjonell lue av 100 % merinoull. Den transporterer svette og holder deg tørr. Luen har mesh (netting) som gir komfort og pusteevne under hele treningen. En stor refleksdetalj gjør deg synlig når det er mørkt.
Veil. pris: 349 kr

Den komplette løpeklokken
Polar M430 er utviklet for løpere som ønsker avanserte treningsfunksjoner og gode muligheter for analyse. Med M430 får du alt i én og samme løsning; integrert GPS, 24/7-pulsmåling på håndleddet, registrering av aktivitet og søvn, løpsberegninger og funksjoner for beregning av anbefalt restitusjon. Polar M430 er etterfølgeren til bestselgeren M400 og inneholder nå alle funksjonene vi kan tenke oss i en løpeklokke. Klokkene kommer i fargene sort, hvit og orange. Tilgjengelig hos de fleste sportsbutikker og enkelte elektronikkforhandlere, samt i nettbutikken på www.polar.com.
Veil. pris: 2299 kr

Lett lykt fra Ledlenser
Hodelykten MH6 Outdoor fra Ledlenser er veldig lett og gir svært mye lys. Med sine 93 gram er det den letteste outdoorlykta til Ledlenser. MH6 lyser opp stien foran deg med sine 200 lumen, og den advarer deg ved for lavt batterinivå. Takket være en transportsikring vil den ikke slås på når den ligger i lommen eller i bagen. Fås kjøpt i utvalgte sportsbutikker som Sport1 og G Sport.
Veil. pris: 699 krKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser