Julegaveguide for løperen - Runner's World
Annonse

Julegaveguide for løperen

Produkter: Dette ønsker løperen seg til jul.


Dette er julegaveguiden 2018, trykket i Runner's World utg 8/18.


Craft Baselayer set
Komfort helt innerst!
Superundertøysett til dame og herre. Myk og behagelig trøye og bukse fremstilt av kanalstrikket stoff som gir optimal fukttransport og komfort. plaggene har flatlocksømmer som følger kroppsbevegelsene. Normal passform. Perfekt gave til løperen.
Veil. pris: 499 kr
Mer info: craft.noSalming iSpike 
Ice is just another surface!
Salming iSpike er et resultat av et samarbeid mellom Salming og italienske Vibram som er verdensledende på yttersåler. Designet, utviklet og testet under harde vinterforhold i Sverige. iSpike vant Ispo Gold Winner Award for beste produkt i kategorien Trailrunning 2018. Det er en lettvekts trailsko for vinterløp, og har Vibram-såle med pigger. Skoen gir en optimal løpsfølelse på tettpakket snø, og selv når du løper på is kan du stole på grepet. Dette er skoen som gjør deg rustet for norsk vinter, og som gjør at du kan ferdes trygt på isete underlag. iSpike fås kjøpt hos Löplabbet Ullevål og Pilestredet, Energihuset Sport og Fritid, Amundsen Sport AS, Oslo Sportslager, Gjertsen Sport, Torshov Sport Fredrikstad, Braa Sport, Sporten Drøbak og i Salming Concept Store.
Vekt: 268 gram (UK 9 herre).
Drop: 5 mm 
Mer info: salming.com


Jaybird Tarah Pro
Epic endurance – run forever!
Sjekk den helt nye Tarah Pro fra Jaybird som hjelper deg prestere og holde ut. Ekstremt slitesterk, værbestandig og rask lading. Hele 14 timers batterilevetid gjør Tarah Pro til den ultimate treningspartneren. Tarah Pro har også funksjonen SnapLock hvor knoppene er magnetiske som sikrer at de sitter godt, og også slår av musikken automatisk for å spare batteriet når den ikke er i bruk.
Veil. pris: 1599 kr
Mer info: jaybirdsport.comSilva Cross Trail 5x
For aktivitet i alle værtyper!
En lett multisportlykt beregnet på løp, langrenn og sykkel. Lykten har 500 True Lumen og et oppladbart 1,2 Ah-batteri. De medfølgende festene gir deg muligheten til å feste både lykten og batteriet enten på hjelmen, sykkelstyret eller pannebåndet. Med Silva Intelligent Light® og Flow Light får du et godt terrengbilde i ulike aktiviteter. Hodelykten er vannavvisende, noe som betyr at den tåler aktivitet i alle værtyper. Lykten kan kjøpes på de fleste sportsbutikker. 
Veil. pris: 1199 kr
Mer info: silva.se


Jaybird X4
Robust allsidighet for allroundløperen og utendørsutøveren!
X4 representerer ideen om full fleksibilitet. Utviklingen av våre trådløse hodetelefoner som kan «gjøre alt», for allroundløpere og utendørs idrettsutøvere – komfortable, robuste og helt vanntette for å takle alle løp, ritt eller terreng under alle forhold. En enkelt lading gir åtte timer med trådløs spilletid, nok strøm for en hel dag ute. Fås kjøpt på Elkjop.no, Komplett.no, Netonnet.no, Teknikmagasinet.no, Dustin.no og på jaybirdsport.com.
Veil. pris: 1299 kr
Mer info: jaybirdsport.comLedlenser NEO10R
Lett og allsidig hodelykt!
Ledlenser NEO10R er en USB-oppladbar hodelykt med 600 lumen. Dette er en meget anvendbar hodelykt, utviklet for de som trener i all slags terreng. Det fokuserbare, svingbare lykthodet kan justeres for å gi perfekt lys for deg når du trener, og den vertikalstilte batteriboksen gjør at lykten sitter godt på hodet. Lykten veier kun 179 gram og har 7 års garanti om du registrerer produktet. Fås kjøpt i utvalgte sportsbutikker som G-sport og på nett.
Veil. pris: 1099 kr
Mer info: ledlenser.no

Wool Thermo Light
Lett nettingundertøy!
Wool Thermo Light nettingundertøy fra Brynje er en herretrøye produsert i den fineste merinoull forsterket med polyamid. Dette undertøyet er førstevalget ved krevende turer og ekspedisjoner, nettopp fordi nettingundertøy har en unik konstruksjon med en rekke enestående egenskaper: Trøyen har få kontaktpunkter mot huden, og ved lav aktivitet sikres optimal isolasjon og kuldebroer motvirkes. Ved høy aktivitet fordamper overskuddsvarmen gjennom nettingen, og stoffet tørker raskt.
Veil. pris: 549 kr
Mer info: brynje.noPetzl NAO+
Selvjusterende hodelykt!
Petzl NAO+ er en fantastisk hodelykt til løping, lang- renn og turbruk. Meget høy komfort med god vektfor- deling og balanse av lykten på hodet. Lykten veier kun 185 gram. NAO+ har noe som heter Reactive Lighting, det vil si at hodelykten ved hjelp av en sensor i front justerer lysmengden automatisk og helt sømløst på en lynrask og brilliant måte. Petzl NAO+ er helt klart en av årets kuleste julegaver! Fås kjøpt i landets ledende sportsbutikker. 
Veil. pris: 2290 kr
Mer info: petzl.com og varri.noSilva Strive Light 5
Løpesekken med plass til alt!
Løpevesten fra Silva har et stort antall lommer og seksjoner, inkludert en batterilomme, plass til en drikkeblære, uttak for hydreringsslange og kabler, og en nøkkelkrok i en av lommene. Hovedseksjonen er laget av et elastisk materiale slik at du kan ta med klær om nødvendig. En av lommene er værbestandig og egner seg til oppbevaring av nøkler eller telefon. En spesialfunksjon er lommen med to åpninger for hurtig tilgang til innholdet. Sekken har en brakett for å feste en sikkerhetslampe på baksiden, og en av stroppene har en integrert fløyte. I tillegg til dette er det reflekterende detaljer både foran og bak for å gjøre deg ekstra synlig i mørket. Sekken kommer i str. XS/S og M/L. Løpevesten kan blant annet kjøpes på www.fjellsport.no.
Veil pris: 799 kr
Mer info: silva.seWool Thermo Light Shirt
Varmende merinoull!
Lady Wool Thermo Light Shirt fra Brynje er en trøye i finmasket netting. Med utgangspunkt i Brynjes originale ullnetting, har de designet en egen serie med feminint snitt. Brynje har brukt den aller fineste merinoull forsterket med polyamid, som kombinerer nettingen og ullens egenskaper. Denne kombinasjonen gir plagget en unik evne til å holde deg tørr under aktivitet, og varm når du er i ro. Wool Thermo Light netting er laget i myk og kløfri merinoull. 
Veil. pris: 549 kr
Mer info: brynje.no
Jaybird Run

Ingen ledninger – ingen bekymringer.
Disse spesialtilpassede sportshodetelefonene har 4 timers spilletid + 8 timer med ladeetui og hurtigladning. Jaybird Run er svettebestandige og vannavstøtende, og du kan tilpasse lyden med Jaybird-appen. Sikker og behagelig passform med utskiftbare propper og finner. Du kan bruke Run til å lytte til musikk eller når du snakker i telefonen. Fås kjøpt på Elkjop.no, Komplett.no, Netonnet.no, Teknikkmagasinet.no, Dustin.no og på jaybirdsport.com.
Veil. pris: 1990 kr
Mer info: jaybirdsport.comKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser