Julegaveguide del I - Runner's World
Annonse

Julegaveguide del I

Produkter: Dette ønsker løperen seg!


Annons

Dette er en annonse


Icebug NewRun M BUGrip GTX

NewRun er den første dedikerte asfaltskoen fra Icebug. 17 stålpigger holder deg trygg i byens glatte gater gjennom vinteren. Høy komfort, vanntett GORE-TEX®-overdel og Boa® Fit System. Lave temperaturer passer dårlig med en smal lest, derfor har skoen en romslig tåboks og en rett tålinje som lar foten bøye seg og bre seg ut naturlig.
Fås kjøpt hos Sport1 og på icebug.no
Veil. pris: 2000 kr
Dynafit Feline Vertical 

Denne skoen er laget for korte til medium lange turer i høyt tempo. Med Vibrams Megagrip-såle er du garantert kraft i frasparket, samtidig som du kan stole på grepet i bratt og sleipt terreng. Dynafit sin Minimal Fit-utforming “låser” foten fast i skoen.
Mer info: vpg.no/dynafit
Lagersalgspris: 680 kr
Aclima FleeceWool Hoodie

FleeceWool Hoodie har hette med justerbar snor og en kengurulomme foran. Den prisbelønte Aclima FleeceWool-serien er laget i Aclimas unike og selvutviklede fleece-stoff i 100% merinoull og beviser at fleece ikke nødvendigvis trenger å være laget av plast og avgi mikroplaster i havet.
Mer info: aclima.no
Veil. pris: 1499 kr
Swix Quantum Performance Jacket

Langrennsjakke beregnet på høyintensitetstrening i kaldere temperaturer. Høy bevegelighet, vindbestandig softshell og eksepsjonell pusteevne.
Mer info: swixsport.no
Veil. pris: 2499 kr
Saucony Peregrine 8 Ice+

Denne solide vinterskoen er utstyrt med en Vibram Arctic Grip-såle hvor både hælen og forfoten har fått v-formede spor av en spesiell gummiblanding som gir økt friksjon mot underlaget. Materialets overflate minner om sandpapir og er et interessant alternativ til stålpigger. Det gir fantastisk feste mot glatte is- og snøunderlag. En foret materiale på skoens innside samt en vannavvisende membran på overdelen holder deg varm og tørr på føttene når det er ekstra kaldt ute.
Mer info: saucony.no
Veil. pris: 1800 kr
GaitLine Float Black

Den optimale hverdagsskoen! 60.000 nordmenn har talt: 8 av 10 opplever økt prestasjon ved bruk av GaitLine-sko. Prøv den optimale restitusjonsskoen mellom treningsøkten og som din hverdagssko. Du vil garantert merke forskjellen. Den perfekte gaven til de utstyrsinteresserte som har alt og vet at skoteknologi er vitenskap! GaitLine-produkter fås kjøpt på Löplabbet, Sport1, Anton Sport og Enklere Liv samt egen nettbutikk.
Mer info: gaitline.no
Veiledende pris: 1899 krKommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser