Julegavegtips for løperen - del 3 - Runner's World
Annonse

Julegavegtips for løperen - del 3

Produkter: Hva ønsker løperen seg? Her er del 3 i vår julegaveguide hvor vi har samlet et knippe forslag som gjør vintertreningen lettere.


Her finner du del 1 av julegaveguiden...

Og her kan du se del 2...

Maks støtte og komfort

Rebound Racer sports-BH fra Brooks har maksimalt støtte, masse komfort og ser bra ut. De polstrete skulderstroppene kan enkelt justeres i front, og racerback-ryggen gir ekstra støtte samt bevegelsesfrihet til skuldrene. Samtidig gjør den seg veldig godt under en treningssinglet. Den har hempelåsning bak og kommer i flere cup-størrelser. Sports-BH‑ene fra Brooks er en bestselger i løpsbutikker i USA, og i Norge selges den ekslusivt i Löplabbets butikker. For mer info, se brooksrunning.com.

Veil. pris: 650 kr

 

 

En suveren utfordrer

Helt nye og oppgraderte Hoka Challenger ATR 4 fra Hoka One One er allerede ute i butikkene med en overdel som nå er ekstra forsterket for bruk i tøft terreng, samtidig som den ventilerer bedre. Denne «Clifton for terrenget» er 5 % lettere enn forgjengeren og virkelig en sko du kan bruke over alt, fra asfalt til skog og fjell. Som vanlig er forholdet mellom vekt og demping/beskyttelse fantastisk og nykommeren har selvsagt Hokas signatur – en Rocker-såle som gir et naturlig og effektivt steg. Challenger er Hoka-teamets favorittsko! 24 mm demping under forfot og 29 mm under hæl gir et drop på 5 mm. Stabiliteten er sikret da du står trygt nede i sålen med støtte på sidene av hælen. Veier 209 gram i US W 7 og 254 gram i US M 9.

Veil. pris: 1699 kr

 

 

Trådløst

Helt trådløs med Jaybird RUN Jaybird RUN er ekte trådløse in-ear hodetelefoner, helt fri for ledninger. Forsterkede høyttalere sørger for et rikt og åpent lydbilde. Du kan modifisere lydsignaturen med Jaybird-appen, og lagre din egendefinerte lydprofil til proppene dine for bruk på enhver enhet. Jaybird-appen inkluderer også «Finn mine propper»-funksjonen. Bruk av et displaykart gjør at du kan lokalisere det siste stedet proppene dine ble paret og i bruk, i tilfelle du mister dem. Hodetelefonene er kompatible med iOS- og Android-enheter. De er vann- og svetteavstøtende og kommer med et bærbart ladeetui. Fås kjøpt hos Elkjøp og Lefdal (elkjop.no/lefdal.no).

Veil. pris: 2099 kr

 

 

Lys opp leggene

CEP NightTech er kompresjonsstrømper med ypperlig reflekseffekt på baksiden av leggen for større synlighet. Kompresjonen gir ifølge produsenten raskere restitusjon, optimalisert ytelsesevne og lettere ben på løpeturen. Finnes også i fargene blå og rosa. Fås kjøpt hos Löplabbet.

Veil. pris: 599 kr

 

Klimaregulerende

Varm på føttene CEP Merino Run sokker er den perfekte strømpen til høst og vinter med klimaregulerende merinoull. Strømpene garanterer kvalitet – de er produsert i Tyskland av Medi GmbH. Strømpene reduserer risikoen fo skade, optimaliserer ytelsesevnen og fremskynder restitusjonen. Fås kjøpt hos Löplabbet.

Veil. pris: 599 kr

 

 

Se progresjonen og styrk motivasjonen

Å se resultater av trening er både moro og motiverende. TomTom Runner 3 Cardio er en sportsklokke som måler pulsen direkte mot håndleddet og logger resultatene slik at man enkelt kan følge med på progresjonen. Den nye funksjonen Fitness Age gir deg dessuten mulighet til å se din fysiske alder og hvordan du kan trene kroppen «yngre». Veil. pris: 1899 kr

Motivasjon for både treningsentusiasten og hverdagsmosjonisten Lurer du på hva du skal gi til en som elsker å trene? Eller kanskje til en som trenger et lite spark bak? Da er TomTom Spark 3 Cardio den perfekte julegaven. Med funksjonene Fitness Points og Personalised Workouts får man individuelt tilpassede tilbakemeldinger og veiledning underveis i treningen. Veil. pris: 1899 kr

 

 Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser