Jaybird lanserer helt trådløse hodetelefoner - Runner's World
Annonse

Jaybird lanserer helt trådløse hodetelefoner

Produkter: Føl deg fri med RUN trådløse sportshodetelefoner – spesielt utformet for løping.


Annons
Pressemelding fra Jaybird

Pioneren innen sportshodetelefoner, Jaybird, lanserte i dag Jaybird RUN trådløse sportshodetelefoner. Modellen gir løpere en total frihetsfølelse, og er designet med grobunn i innsikt om – og fra – verdens toppløpere.

Jaybird RUN er tilpasset løpernes særlige behov for en stabil, komfortabel passform og er i tillegg svettebestandig, vanntett og med hoppefri lyd som du ellers kan tilpasse akkurat som du måtte ønske. Samlet har disse finessene fått plass i et trådløst, kompakt, fjærlett og vakkert designet produkt som har en bærbar batterilevetid på hele 12 timer ved bruk av ladevesken som er inkludert.

– Jaybird RUN er inspirert av idrettsutøverne våre, og er testet og skapt med fokus på løpere som hører på musikk eller podcaster og som vil føle seg så frie som mulig, forteller Jeff Taylor, atlet og partnerskapsleder i Jaybird.

– Siden vi er løpere selv, skjønner vi godt hvordan klumpete hodetelefoner kan føles om de er i veien. Jaybird RUNs kompakte form gjør at den sitter godt og spiller musikk uten en eneste ledning. Vi har perfeksjonert Jaybird RUN-opplevelsen; nå glemmer du at du har på deg hodetelefonene. Vi gleder oss til å dele dem med løpere over hele verden, sier Taylor.Jaybird RUN inneholder det nyeste innen trådløs Bluetooth-teknologi og sørger for rik høykvalitetslyd pakket inn i et stilrent og elegant design, og det dobbelt vannavstøtende nanobelegget beskytter hodetelefonene dine mot svette- og vannskader.

For at hodetelefonene skal passe alle ører uansett størrelse, følger det med et godt utvalg av utskiftbare skumtupper og ørefinner. Slik kan du være helt sikker på å få den mest stabile og komfortable passformen for deg. En enkelt intuitiv kontrollknapp tar imot samtaler, starter og stopper musikk, hopper over sanger og aktiverer Siri eller Google Assistant. Jaybird RUN er i tillegg designet for å kunne brukes bare på ett øre, dersom løperen ønsker å høre på musikk og samtidig være bevisst omgivelsene sine.

Jaybirds sportshodetelefoner gir deg deg musikken din – på din måte. Skreddersy lyden ned til minste detalj med den gratis Jaybird-appen, som sørger for en fullstendig personlig musikkopplevelse. Skulle du miste hodetelefonene dine, hjelper appens «Finn mine hodeletefoner»-funksjon deg med å oppspore dem igjen. Ønsker du i tillegg å motta og dele musikktips med resten av Jaybird-samfunnet? I appen kan man nemlig gjøre nettopp dette ved å utveksle Spotify-treningsspillelistene sine.
 
Jaybird RUN kommer i to farger: Drift (hvite med sølvdetaljer) og Jet (svarte med sølvdetaljer). Begge kan spille musikk i fire timer på en enkelt batteriladning, i tillegg til at den inkluderte ladevesken i lommestørrelse sørger for åtte ekstra timers levetid. Dermed er du sikret 12 timers batteritid – rett i lomma. En rask femminutters opplading sørger for en times spilletid, slik at du aldri trenger å ta fatt på stien eller asfalten uten musikken din.
 
FREEDOM 2 med SpeedFit – en evolusjon innen passform og komfort
Jaybird lanserer også en ny utgave av sin prisvinnende og ultrasmå Freedom-høyttalere som nå har enda bedre passform og komfort. FREEDOM 2 kommer nå med SpeedFit ­– et integrert ledningssamlende system – og har den samme fantastiske og tilpasningsvennlige lyden du alltid har kunnet forvente fra Jaybird. Men nå kan du i tillegg forvente en enda bedre passform, takket være mykere og mer tøyelige skumtupper og ørefinner.

Det rike utvalget av tupper og finner som følger med FREEDOM 2 gjør det i tillegg enda raskere og lettere å finne en kombinasjon som er perfekt for ørene dine. Etter innspill fra idrettsutøverne og tilhengerne våre har vi, ved å løfte snoren vekk fra nakken, gjort det enklere enn noen gang å bytte hodetelefonene fra under- til overøreposisjon. Dermed sitter hodetelefonene godt – og sikrer deg total frihet på løpeturen.

Med den minste utformingen på markedet, passer FREEDOM 2 spesielt godt for dem med små ører og for alle andre som ønsker et diskret, fjærlett og svette- og vannavstøtende hodetelefoner med opptil åtte timers spilletid.


Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser