Forleng sesongen med Runner's World i Portugal - Runner's World
Annonse

Forleng sesongen med Runner's World i Portugal

Den 13. til 20. oktober reiser Runner's World til Portugal på training camp. Bli med og forleng sesongen med oss!


I oktober, uke 42, reiser vi til Portugal sammen med Springtime Travel for å tyne sommeren litt ekstra. På plass er dyktige instruktører fra Springtime og redaktør for norske Runner's World, Sara Skarabot Pedersen. Vi håper å få med oss en stor norsk gjeng som ønsker å flykte fra høstmørket sammen med oss. 

Om Training Camp Portugal
Training Camp Portugal tilbyr alltid et bredt spekter av ulike økter, men Runner's World-uka tilbyr et ekstra fokus på løping. Hver morgen kickstarter vi dagen med rolig morgenjogg på stranda, etterfulgt av oppkvikkende mobilitetsøvelser. Hver ettermiddag kjører vi en mer kvalitetspreget løpeøkt i pinjeskogen som omkranser hotellet.Du kan supplere med yoga, ulike styrkeøkter, stavgang, dans og mye annet – og du velger helt selv hvor mange økter du ønsker å delta på og hvor intensiv uka skal være. Training Camp Portugal tilbyr oppmot 10 ulike økter daglig, så her er det nok å velge i.

Du må heller ikke være en hardbarka løper for å være med på Runner's World-uka. Du plukker de øktene du selv ønsker, men det er en gyllen sjanse til å lære mer om løping. 

Men jeg må vel være i toppform for å kunne være med?
Nei. Dette er kanskje den mest tullete myten vi nordmenn har fått for oss. Training Camp Portugal samler nordmenn og svensker i alle aldre, på alle typer nivåer. Det vi har til felles er treningsgleden og løpeiveren, og ingen stiller krav til deg om at du må være i en viss form for å kunne være med. Alle øktene nivådeles, og hvor hardt og fort man ønsker å kjøre øktene er i stor grad opp til hver enkelt. Dette er først og fremst en hyggelig, sosial uke med mye aktivitet, hyggelige fellesmåltider, faglig input og minner for livet.

Har du en ferieuke til overs og liker å være i aktivitet?
Bestill plass i dag: Training Camp Portugal


Kommentere
FlerAvstemning

Tror du at det er mulig for mennesket å løpe maraton på under to timer?

 
 
 

Vis resultat

I bloggen

Abelone LyngMer


«Good mo… Oh my, You’re a smelly bunch of people…». Kris sin morgenhilsen fikk de rundt regnet 40 ... [Läs mer]

Bjørg Astrid JohannesenMer

Etter mitt forrige innlegg om kjærligheten for de lange løpene og baktroppen har jeg fått mange ... [Läs mer]

Anders Storhaug HeenMer


Under løping er musculus gluteus medius helt sentral for å opprettholde stabiliteten i hoften og ... [Läs mer]

Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser