Fitbit med ny smartklokke: Versa 2 - Runner's World
Annonse

Fitbit med ny smartklokke: Versa 2

Versa 2 er en stemmestyringsaktivert livsstilssmartklokke fullpakket med avanserte helse- og aktivitetsfunksjoner.


Annons

Pressemelding fra Fitbit

Fitbit kommer nå med en ny versjon av deres mest solgte smartklokke, Fitbit Versa. Versa 2 kommer med en nytt vanntett design for svømming, inkluderer innovative søvnfunksjoner som Sleep Score og smart oppvåkning, og er fullpakket med enda mer avanserte og brukervennlige helse- og aktivitetsfunksjoner.

Batteritid og brukervennlighet
For brukervennlighet på neste nivå debuterer Versa 2 med en mikrofon på enheten, som muliggjør tale til tekst, sammen med en Spotify-app som lar brukere kontrollere musikken og podcastene i tillegg til Fitbit Pay. Kombinert med enda raskere ytelse, tusenvis av apper og en lysere, skarpere skjerm med en valgfri always on-modus er Versa 2 din 24/7-følgesvenn innen helse og trening – nå med 5+ dager batterilevetid, til samme tilgjengelige pris som Versa.

Hos Fitbit mener vi at helse hører til alle, og at folk ikke bør prises ut av å ha tilgang til enheter og funksjoner som kan hjelpe dem med å forbedre helsen. Derfor har vi designet Versa 2 til å være en førsteklasses, fullverdig og brukervennlig smartklokke til et tilgjengelig prispunkt. Ved å bygge videre på suksessen med vår originale bestselgende Versa-smartklokke, tror vi at merverdien og innovasjonen i Versa 2, med nye funksjoner som en Spotify-app og avanserte søvnfunksjoner i appen og på enheten, vil gi flere brukere i smartklokke-kategorien slik at de kan utnytte fordelene for bedre helse, sier James Park, medgründer og administrerende direktør i Fitbit.Fitbit Versa 2 oppsummert:

  • Innovative søvnfunksjoner som Sleep Score og smart oppvåkning for å hjelpe deg med å forbedre søvnen din som en viktig del av den generelle helsen.
  • Fitbits første smartklokke med en mikrofon på enheten og kjente funksjoner som Fitbit Pay gir bedre brukervennlighet
  • Spotify-appen gir deg mer musikkvalg for økt motivasjon


Kommentere


Følg Runner's World fb_symbol

Påmelding nyhetsbrev

Annonser
Annonser
Annonser